Zlatko Dalić objavio spisak, kako sada izgleda reprezentacija Hrvatske?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.08.2018.
12:43
Izvor: Sportske.net

Posle istorijskog uspeha na Mundijalu, došlo je do nekoliko bitnih promena u reprezentaciji Hrvatske.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Ako ste propustili, podsetićemo da su se tokom prošle nedelje od dresa reprezentacije Hrvatske oprostli Ćorluka, Mandžukić i golman Danijel Subašić, a dodatni problem za selektora Dalića jesu i vesti iz Milana, po kojima novi fudbaler ''Rosonera'' Ivan Strinić mora na višemeseču pauzu zbog određenih kardioloških problema.

Reprezenaciju Hrvatske 6. septembra očekuje prijateljska utakmica sa Portugalom, a pet dana kasnije vicešampion sveta startuje u Ligi nacija, kada će gostovati Španiji u Elćeu.

Zbog toga su u Hrvatskoj sa nestrpljenjem iščekivali današnji spisak reprezentacije za pomenute mečeve, a selektor Dalić ga je upravo objavio.

U odnosu na Mundijal u Rusiji, Karlo Letica će biti novi golman koji je zauzeo upražnjeno mesto posle povlašenja Subašića. Takođe, tri nova imena su i u odbrani - Antonio Milić, Matej Mitrović i Borna Barišić.

Marko Rog i Mario Pašalić su nova imena u veznom redu, a u napadu su na spisak dodati i Ivan Santini i Marko Livaja.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 20.08.2018
14:42

Taj Barisic je bar za klasu bolji od Strinica Kalinic je jednako dobar golman Subasicu a taj Rog i Pasalic su za klupu ovako i onako Jedino Maria je tesko zamjeniti