Zlatan otkrio gde bi mogao da završi karijeru!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 22.09.2018.
13:53
Izvor: Sportske.net

Da li će osvojiti trofej koji mu nedostaje?

Epa/Facundo Arrizabalaga
Epa/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Švedski napadač izgleda kao da bi mogao još 10 godina da igra, ali i on je svestan da bi uskoro mogao da završi karijeru, a retko koji igrač može da se pohvali statistikom koju ima Zlatan.

Igrao je za brojne klubove, u svakom klubu je bio izuzetno uspešan, skoro sa svakim klubom je osvajao titule, ali on ima jednu stvar koju bi voleo do kraja karijere da ispravi, a to je titula sa švedskim Malmeom.

Nedavno je postigao jubilarni 500-ti gol, sam broj govori kakav je to učinak, a tridesetšestogodišnji napadač očigledno razmišlja o penziji. Trenutno nastupa za La Galaksi, a pre toga je nastupao za Junajted, PSŽ, Milan, Barselonu, Inter, Juventus, Ajaks i Malme. Upravo taj Malme, klub u kome je on započeo karijeru je nešto specijalno u njegovom životu, i jedno što želi, to je titula sa ovim timom.

Ibrahimović je sa samo 18. godina debitovao za ovaj tim, a već sa 20 godina je prešao u holandski Ajaks gde je odmah pokazao o kakvom se napadaču radi.

Nedavno je izjavio da je ga je švedski klub zvao i da je spreman za saradnju, a Zlatan bi voleo da upravo tu završi svoju karijeru.

Možda je nekome ovaj fudbaler arogantan, nekome je interesantno ono što radi van terena i kakve izjave daje, ali jedno je sigurno, svi moraju da poštuju ono što je on uradio na terenu, a ovo bi bio savršen kraj jedne prelepe fudbalske karijere, upravo tamo gde je i počela.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke