Zizu ima novi posao, ali od sledeće sezone?

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 22.08.2018.
23:07
Izvor: Sportske.net

Navijači ovog kluba bi bili presrećni da Francuz sedne na njihovu klupu, ali da li to znači da bi ova sezona morala da bude neuspešna?

EPA-EFE/J.J GUILLEN
EPA-EFE/J.J GUILLEN

Povezane vesti

Zinedin Zidan, svi bi hteli ovog stručnjaka na klupi svog tima. Prvi trenerski posao mu je bio u Realu, a svi su mislili da će se možda i obrukati u novoj ulozi nakon onakve legendarne fudbalske karijere, ali on je pokazao suprotno, tri titule Lige šampiona, i to uzastopne!

Napustio je Real na čudan način, kao i Ronaldo, a da li će mu se sledećeg leta pridružiti u Torinu?

Francuz je uspeo dva puta da izbaci Juventus iz Lige šampiona, jednom u finalu, a drugi put kada je legendarnom Bufonu bila poslednja šansa da sa klubom iz Torina podigne ušati pehar.

Sada, kada Ronaldo igra za italijanski klub, pretpostavlja se da bi Zidan bio prvi kandidat za naslednika Masimiliana Alegrija.

Postoji više potencijalnih razloga zašto bi Alegri napustio Juventus: ukoliko podbaci u Ligi šampiona (očekivanja su ogromna) pa dobije otkaz ili ako odluči da napusti zbog prezasićenja i novih izazova.

Alegri je nedavno odbio Real, ali nakon pet godina u Juventusu, možda Italijan potraži neki novi izazov.

Očekivanja su ogromna, a da li će Italijan uspeti da ih ispuni?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 23.08.2018
14:15

svi znamo kako je real osvojio LŠ tako da nije bilo sudaca nebi imo nista i eto

avatar
Malo veliki covek
Thursday, 23.08.2018
12:21

Juve svakako jeste jedan od kandidata za LS, ali tu su jos i drugi klubovi sa visokim kvalitetom. Po meni, u polufinale cemo gledati: Juve, Siti, Liver i Atletiko, ukoliko se pre toga ne nadju jedni protiv drugih (u tom slucaju, rekao bih da su "rezerve" : Real, Barsa, Bayern i PSG.)

avatar
LUZERPOOL
Thursday, 23.08.2018
23:05

Tako si sad sopio da to strasno.

avatar
Misosesic
Monday, 27.08.2018
01:01

Samo ogkrenes to rezerve sa ovima koje ti vidis u polufinalu i ok.Real,Barsa,Bajern i PSG ce biti u polufinalu.

avatar
Misosesic
Thursday, 23.08.2018
10:18

Jedini klub koji bi voleo da Zidan preuzme je ManUTD.

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 23.08.2018
13:32

Voleo bih i ja,al pitanje je dal bi on hteo. Ako Glejzeri nastave ovako da se ponasaju i Vudvord i dalje bude vodio glavnu rec oko transfera,bolje da se Zizu ne cima i da se muci.

avatar
Misosesic
Monday, 27.08.2018
00:59

Ne boj se nece Zidan ni doci ako ne bude mogao da vodi glavnu rec,on nije trpeo Pereza ne bi sigurno dosao kod Vudvorda na isti tretman.

avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 23.08.2018
08:17

nije Alegri definitivno odbio Real zato sto nije hteo preci, vec je u trenutku kada je dobio poziv Reala doveo igrace u Juventus koje je zeleo i izjavio je da to ne bi bilo sportski sa njegove strane. Tako da naredne sezone sigurno Zizu u Juve, Alegri u Real. Lopetegi nije za duze staze

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 23.08.2018
13:46

hvala bogu na nekom normalnom razmisljanju Ja znam da sve te teorije zavjere bas ne piju vodu ali ova tvoja stvarno ima smisla i to JAKO IMA SMISLA

avatar
Brazilero11
Thursday, 23.08.2018
03:40

Seria A polako krece da se vrace na velika vrata, ali mislim da je Mancester klub za njega, tu moze da se odmjeri sa najboljim trenerom na svijetu, plus klub nije u idealnom stanju kao sto je Juve.