Zizu ima "jaku ponudu", hoće li pristati?

Autor: Beta Beta
sreda 19.12.2018.
13:49
Izvor: Beta

Pred njim je izazov kakav je oduvek želeo.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Francuz Zinedin Zidan ima "jaku ponudu" da postane trener Mančester junajeda od naredne sezone, preneli su španski mediji.

Uprava Junajteda juče je otpustila trenera Žozea Morinja zbog loših rezultata, a danas je imenovala svog bivšeg igrača Ole Gunara Solskera za privremenog trenera do kraja sezone.


Junajted je zainteresovan za trenera Totenhema Maurisija Poketina, a list As preneo je da je jedan od kandidata i Zidan, koji je prošlog leta otišao iz Real Madrida.

"Bivši trener Real Madrida Zinedin Zidan razmatra jaku ponudu Mančester junajteda da na Old Trafordu zameni Žozea Murinja. Francuski trener još razmatra predlog, a izvori bliski njemu naveli su da je njegov naredni korak da preuzme jedan klub iz Premijer lige."

"On želi da se vrati poslu od sezone 2019-2020, a ne odmah, kako je tražio čelnik Junajteda Ed Vudvord", naveo je As.

Zidan je tokom boravka u Real Madridu predvodio klub do tri uzastopne titule u Ligi šampiona, a osvojio je i šampionsku titulu u Primeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Wednesday, 19.12.2018
18:45

Ako ne pristane znači da se plaši ozbiljnog trenerskog rada. Onaj Real sa onakvim sudijama bi i Đorić, Živadinović i Kosanović mogli da treniraju.

avatar
Brainless
Wednesday, 19.12.2018
16:16

Da se menjaju vlasnici i poslovna politika, da se ne dovode reklame ( Pogba, Sančez, Lukaku) da se reše kadra tipa Smoling, Roho pa i Jang...) dakle oboriti profin za rad ulaganja u tim, a za to trebaju vlasnici kojima je fudbal na prvim mestu

avatar
Forza RoSs0neri
Wednesday, 19.12.2018
17:06

Mislis vlasnici i poslovna politika koji su od MU napravili top 3 najvrednijih klubova u svetu?I vrv jednu od najvrednijih sportskih timova u svetu uopste,omogucili im da trose po 200-300m godinama bez problema sa FFP i cistim papirima za razliku od Sitija i PSG-a?Sto su doveli za dzabe Sanceza koji je sezonu pre toga imao 29 golova i 15ak asistencija i bio najbolji igrac na ostrvu i svi su se otimali oko njega,ili Pogbu koji je igrao sve tekme u osvajacu SP i kao veznjak imao 10ak golova i asistencija u Juventusu.Igraci su ok,oni dovode sta im traze treneri(sto je prestalo u zadnjoj Murinjovoj sezoni) sad to sto su dovodili generalno lose trenere zadnjig 7-8 godina za to jesu maksimalno odgovorni.Ovi igrac koje si nabrojao a i jos neki su ocigledno bojkotovali Murinja i ocekujem da svi zaigraju dosta bolje kod nekog ofanzivnijeg trenera...

avatar
Brainless
Thursday, 20.12.2018
22:27

Matori vidi ovako pošto vidim da barataš činjenicama i voliš da porediš MU sa Citijem i PSŽom što ke meni već uvreda za MU...prvo sama kupovina MU je toliko bila puna malverzacija da su posle menjali zakon no nebitno...MU je bio fudbalski klub, postao je franšiza...e sad ako voliš fudbal meni je bolje fudbalsi klub a u suprotnom i koka kola vrh zarađuje...generalno loši treneri...mislim da malo preteruješ...ok jeste Ser Alex uradio neponovivo, i keste loše išlo svim trenerima ali nije da su baš imali živaca da sačekaju...uprava MUa je izuzetno histerična

avatar
Wolverine
Thursday, 20.12.2018
13:13

Janga je doveo Ferguson i osvojio ligu sa njim. Idealan igrač za imati na klupi.

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 19.12.2018
15:56

Recimo ako bi otisao Vudvord da bi onda ovo moglo da ima smisla. Zidan bi bio mamac za odredjeni broj igraca a sa druge strane autoritet za one koji su u klubu. On kao trener ima vise titula od celog rostera man u zajedno a kao igrac - da ni ne pricam.

avatar
Paklena pomorandza
Wednesday, 19.12.2018
15:33

Jedina opcija za trenera koja se razmatra i na koja se radi je Poketino.Junajted ce platiti obestecenje i narednog leta on je novi trener Junajteda.To je i zelja Fergusona.Uprava misli da je on pravi covek koji ce moci raditi na miru,forsirati mlade igrace.Plus ne pravi ispade,ne "ratuje"sa novinarima i neguje napadacki fudbal.

avatar
Rooster
Wednesday, 19.12.2018
23:33

Pa, kako mislis da Poketinjo ode u UTD? Otice u slabiju ekipu a ovde je nesto vec izgradio da bude makar u TOP 4. A sa Junajtedom bi morao sve ispocetka i dok se konsoliduju trebace mu isto toliko vremena. Pre ce sad osvojiti nesto sa Tottenhemom u naredne 2, 3 godine, nego sa Junajtedom. Jos sad imaju i novi stadion. Znam ne zavisi bas sve od njega, ako mu Levi odresi kesu onda ostaje, a ako Levi zavrne slavinu, onda mozda i ode.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 19.12.2018
15:23

Nisam siguran koliko je MU u ovom trenutku izazov za bilo kog top-trenera... Osim u slucaju da je Pogbin idol, za koga bi ovaj bezrezervno ginuo na terenu, taj novi trener nema niti jednog jedinog igraca koji bi pravio razliku i oko koga bi okupio tim.

avatar
Jack Rackham
Wednesday, 19.12.2018
16:04

Trenutno je najveci izazov, jer ko god da dodje moze da potrosi i milijardu ako treba da skroji tim po svojoj meri

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 20.12.2018
09:49

S obzirom da Murinju nisu dali milijardu, tesko da ce novom treneru, makar bio i ZIdan. Uprkos svim okolnostima, Mou je ipak provjerenije i iskusnije ime. Druga stvar, jako je tesko, makar imao i milijardu, kupiti 7 igraca i uklopiti ih odmah u tim, a ne dobiti otkaz u istoj sezoni. :) Kad imas vec neke igrace oko kojih formiras tim, pa ti trebaju 2 brza beka, ili dobar napadac ili nesto konkretno - to je lakse, ali kad ti treba sve... vidjeli smo kako je Milan prosao.

avatar
deki trbic
Wednesday, 19.12.2018
15:10

Kada bi dosao Zidan ne bi se tu nista promenilo, treba dosta da se ulozi u MU da bi bio konkuretan SITIJU, LIVERPULU pa i TOTINHEMU i CELZIJU ZA TITULU I LS....

avatar
Armani
Wednesday, 19.12.2018
15:05

To se ne odbija...

avatar
neme
Wednesday, 19.12.2018
15:04

Nije do trenara igracki kadar je katastrofa ili su upitanju preplaceni kvazi talenti (rasford lingard so ) ili poluigraci (lukaku smoling roho lindelof)tu imaju tri igraca top klase De hea Pogba Marsijal.Ostali transfer lista.

avatar
LUZERPOOL
Wednesday, 19.12.2018
16:15

Ajde molim te, prosle sezone su bili drugi, osvojili LE i nisu dobri igraci, Murinjo je uneo destabilizaciju uu svlacionicu i tu nema govora.

avatar
Armani
Wednesday, 19.12.2018
19:22

To su ti strucnjaci koji sve znaju...kakve to arsenal ima igrace pa im bjeze 10 bodova,nemaju mozda tim za prvo mjesto ali medju 3-4 moraju da budu a oni su izvan eurozone..murinjo je nula od covjeka jos veca od trenera.

avatar
neme
Wednesday, 19.12.2018
17:56

prosle godine rasford i lingard nisu imali 200000 sedmicno a aleksis nije bio najskuplji igrac kluba srusena je hijerarhija i sad nece niko da gine zato mora da dode superstar i onda niko ne pita ko je najbolji,Isti je slucaj u realu ove sezone svi bi da budu glavni.

avatar
Antihepi
Wednesday, 19.12.2018
15:00

Један проблем је решен. Жозе је отишао. Али има још посла. Као прво власници. Клуб треба да купи неко ко је тотална супротност садашњим власницима. Сигуран сам да би било доста "масних" понуда за куповину Јунајтеда када би Глејзери најавили продају клуба. Друго,спортски директор. Ед Вудворд то није и никада неће бити. Маргетинг је његов фах. То су два главна проблема садашњег Јунајтеда.