Živimo u eri Real Madrida i Kristijana Ronalda, Juve ponižen!

Autor: Milovan Longinov
utorak 03.04.2018.
22:35
Izvor: Sportske.net

Kristijano Ronaldo je čovek o kom će se pričati danima, nedeljama, a Real je posle večerašnje predstave opet pokazao da je najveći favorit za trofej u Ligi šampiona!

EPA-EFE/ANDREA DI MARCO
EPA-EFE/ANDREA DI MARCO

Povezane vesti

Real Madrid je možemo slobodno da kažemo - prvi polufinalista Lige šampiona, pošto je večeras razbio Juventus u Torinu rezultatom 3:0 (1:0)!

Apsolutni heroj bio je Kristijano Ronaldo, koji je postigao dva gola, od toga jedan od najlepših ikada u Ligi šampiona, dok je kod trećeg asistirao Marselu.

Maks Alegri je izveo sastav sa jasnom vizijom da se brani, poduplao je levi bok sa Kvadvom Asamoom i Aleksom Sandrom, dok je Betankur dobio prednost u veznom redu, ali se to nije pokazalo kao najbolje rešenje.

Već u trećem minutu, Isko je centirao sa levog boka, Ronaldo neshvatiljivo ostao bez čuvara, i samo u svom stilu, velemajstorski i rutinski poslao loptu u malu mrežicu.

Verovali ili ne, Ronaldo je oborio novi rekord u Ligi šampiona, tačnije postavio, jer je sada postao prvi igrač koji je postigao po gol na 10 uzastopnih mečeva u elitnom takmičenju. Na pomenutih 10 mečeva postigao je 15 pogodaka.

Ronaldo

Posle primljenog gola, Juve je morao da krene odlučnije u napad, nije bio bezopasan, ali je nekako nedostajao dobar završni pas da bi se došlo u opasniju situaciju pred golom.

Najbolju šansu u prvom poluvremenu propustio je Iguain u 24. minutu, kada se istakao Kejlor Navas maestralnim refleksom i intervencijom.

Uz to, još jedna opasna situacija posle kornera, Kijelini je loše zahvatio loptu glavom, u nastavku Iguain pokušava, ali lopta je završila u korneru.

Real je čekao šansu iz kontri, nije jurcao, a u prvom delu izdvojio se još samo Toni Kros, koji je u 35. minutu za zatresao prečku sa 25 metara.

Drugo poluvreme donelo je nova uzbuđenja, prvu šansu je imao Ronaldo, šutirao je za malo pored stative.

Juve je uzvratio preko Dibale, iz slobodnog udarca, lopta je od živog zida umalo prevarila Navasa, ali je otišla u korner.

I onda, potpuni potop Juventusa u razmaku od osam minuta. U 64. Kristijano Ronaldo je nestvarnim makazicama postigao jedan od najlepših golova ikada za 0:2.

U 66. Paolo Dibala je zaradio drugi žuti karton i automatsko isključenje i to je značio kraj Juventusa.

U 72. minutu, uigrana akcija, Ronaldo i Marselo duplim pasom izbacuju čitavu odbranu Juventusa, a Brazilac pogađa za 0:3.

Do kraja, Alegri je napravio izmene, ušli su Mandžukić, Matuidi i Kuadrado, ali je Zidan zatvorio sve prilaze, uvođenjem Lukasa Vaskeza, Asensija i Kovačića.

Juventus će u Madrid samo turistički, jasno je da je ovaj dvomeč završen večeras, posle drugog gola Kristijana Ronalda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

162 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Wednesday, 04.04.2018
19:41

Da rizimiramo mec. Komentator samo sto nije na izlasku igraca Juventusa iz tunela povikao , A EVO I NASIH.nU pocetku nema pomoci sudija (po navici iz Italije) , najbolji igrac sveta i najbolji strelac Lige Sampiona udara recku na jos jednoj utakmici (udario na svakoj utakmici ove sezone). Otpatci iz Reala Iguain i Kedira samo nemocni posmatraci (za bolje i nisu).n-Pocetak drugog poluvremena obelezava utisak iz tunela sa smekom porodice Anjeli (cak i komentator vise i ne prikriva subjektivnost i navija). Tako da u tim trenucima posed sudija se menja kao posed lopte u korist Juventusa. nALI Real je ipak istorijski i uostalom jedini tim koji je odbranio titulu LS , a najbolji igrac sveta u poslednjih 10ak godina postavlja stvari (sudije , komentatora pa cak i domace navijace) na svoje mesto. Nemoc se rezultira Irvasom CRVENOG nosa -zalizanog , da bi potom Marselo pokazao da ima tehniku , na kojoj dazastin biber (Dibala) moze samo da mu pozavidi , u principu i kompletan vezni red i ostatak tima iz Torina, a gle cuda on bek.n-INTER ostaje jedini tim iz Italije sa tripletom (jos dugo) , n-MILAN ostaje najtrofejniji internacionalni tim iz Italije (takodje jos dugo)n-Italija nece videti sampiona evrope dok se ne vrate milanski klubovinnPS-Od sledece sezone vise nema ni Bufona , ........ Kakav ispracaj!!! Pocasnu paljbu dobio , jos trubace u revansu da mu organizuju.

avatar
Monte_Kristo
Wednesday, 04.04.2018
16:21

https://www.youtube.com/watch?v=VIyovHqmxU8,nLjudi,pa ovo je meni i lepsi gol od Ronaldovog,nego nije bitno kad ga tamo neki Ozegovic da,al kad Ronaldo da onda je najbolji gol svih vremena,nerealnost.

avatar
mladenq_
Wednesday, 04.04.2018
13:46

Ovo je bilo ocekivano, Realu u potpunosti odgovaraju ovakve ekipe tipa Juventus, Atl Madrid koji igraju taj neki smecarski fudbal koji moze da prodje protiv Barse protiv koje se zatvoris i na konju si, ali tesko da moze da prodje kada protiv sebe imas jednog razbijaca poput CR-a, a posebno kada ga krene kao sinoc. Ko god da uzme engleski derbi, gledace se odlican napadacki fudbal u polufinalima.

avatar
adidas forever
Wednesday, 04.04.2018
04:30

Video sam na desetine golova iz makazica. Sa izuzetkom onog Zlatanovog protiv Engleza (kakav ne verujem da ću ikada više videti) i nekoliko 'trapavih' makazica svi ostali su nalik k'o jaje jajetu. To su lepi golovi koji su uglavnom proglašavani za najlepše golove na tim utakmicama, ali NIKADA NI JEDAN za najlepši gol ikada ili nalepši gol u istoriji LŠ itd. Zašto? Zato što ni jedan od tih golova nije postigao izlizani, a kada (konačno) jeste onda je to momentalno najlepši gol u istoriji fudbala. U odnosu na reakciju 'komentatora' 'Arene' slobodno mogu reći da je Milojko Pantić iskulirao gol Pančeva za jedinu Zvezdinu titulu KEŠ-a. Momentalno su u nenormalnom oduševljenu proglasili taj gol za nalepši u istoriji, pa u istoriji LŠ, da ne pominjem tekstove i komentare ovde, a meni ostaje da u narednim danima pokušam sebe da ubedim kako ništa od ovoga nisam ni čuo ni video, ne bi li sebi stvorio iluziju da živim u koliko-toliko normalnom svetu. :(

avatar
Fischer
Wednesday, 04.04.2018
13:38

Ni sam ne bih bolje rekao, kakav je to marketing jbt, million golova makazicama ali kada je CR dao pa to je VANVREMENSKA SENZACIJA

avatar
BAGIIRA
Wednesday, 04.04.2018
02:34

Bilo bi lepo da navijaci Reala potpuno ignorisu likove kao sto su xenon , boix i stefi ... jednostavno , sama cinjenica da mrze najveceg igraca ikada je dovoljna kazna ... a i nije lepo oduzimati im vreme , da lupaju minuse sa svojih profila ...

avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 04.04.2018
01:28

I onda kazu mesi bolji.... HAHAHH RONALDO TATA IGRE!

avatar
Čika Marko
Wednesday, 04.04.2018
01:26

Al neko lupa minuse...kao Ronaldo golove.

avatar
BAGIIRA
Wednesday, 04.04.2018
16:55

Ma kao da je vazno ... mi uzivamo u klempavcima ... oni neka lupaju minuse ...

avatar
Real/Partizan
Wednesday, 04.04.2018
00:29

Prosto je neverovatno kakav je to igrac, pratim ga od 2003. godine, tada kao klinac zavoleo sam bio Ronalda, zasigurno gledajuci ga sve ove godine mogu slobodno reci najveci svih vremena, nezaustavljiv, uzivanje ga je gledati nadam se da cemo ga jos dugo gledati, jer kada se on povuce fudbal vise nikada nece biti isti, takav majstor nece se pojaviti.. Hala Madrid y nada mas!!

avatar
Real/Partizan
Wednesday, 04.04.2018
00:27
avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 04.04.2018
00:25

Evo lepo da vas pitam ljudi iz redakcije,iz kog razloga je zabranjeno koristiti reci kao sto su imbecil,debil,itd. kada su to reci koje su oznake za koeficijent inteligencije? Isto tako zabranjujete rec kao sto je kepec,zasto? To nije uvreda,nego cinjenica.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 04.04.2018
00:16

Sta reci ? Svaka cast , CR7 opet i opet i opet i .... Mi smo bili losi , pogresili formaciju , sve je tacno , ali je to sporedno , ono glavno , Ronaldo je najbolji napadac ikadau LP , ZiZu je NAJMANJE dobar kao trener koliko sto je bio kao igrac i ova generacija je NAJMANJE na isto nivo na ona prva , sa 5 LP i di Stefano , Puskas, Kopa i ostalih ! Nadam se da osavajaju LP i ove godine !!! I mesto da budemo ogorceni , da budemo realni , da im cestitamo i naredne godine da se vratimo jos jaci , pa jos jednom da probamo ! FORZA JUVENTUS PER SEMPRE !

avatar
Golzalo Higuain
Wednesday, 04.04.2018
00:12

nas je algri ponizio istom taktikom kao protiv totnama. zamisli koliko motras biti glup pa da postavis istu taktiku kao popritv smjesnog totenhema, pa logicno da ces biti natrpan od strane nnajveceg svih vremena

avatar
Monte_Kristo
Wednesday, 04.04.2018
00:10

Jos jedan dokaz nadmocnosti Primere nad ostalim ligama,tim koji je treci u primeri raznese prvog u Seriji A,u gostima...

avatar
BAGIIRA
Tuesday, 03.04.2018
23:38

Ronaldo je igrac o kom ce se pricati vekovima ...

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 03.04.2018
23:28

odlican Real , HALA MADRID

avatar
ViniciusJR
Tuesday, 03.04.2018
23:25

Mocan, premocan Real...poniziti Juve na njihovom stadionu ovako, nestvarno.

avatar
Armani
Wednesday, 04.04.2018
00:18

Kako onda nazivas 0-3 poraz u el klasiku?

avatar
Armani
Wednesday, 04.04.2018
20:33

Brukas se,kad je bilo 0-3 bilo vam je interesantno,a sad nije to je normalno jer ste odjavljeni kao iz kupa kralja...ako Bog da volio bi da barsa dobije cast da ih odjavi iz lige sampiona!

avatar
ViniciusJR
Wednesday, 04.04.2018
19:39

Nije nam interesantna liga, dokazujemo se u najjacem takmicenju

avatar
Sportski
Tuesday, 03.04.2018
23:21

Prelijep gol, kapa dole majstore, al reci najljepsi gol ikada, malo je reci da ste pretjerali!

avatar
Golzalo Higuain
Wednesday, 04.04.2018
00:12

ljepsi je mandzukicev iako mandzukica ne voliom a ronalda volim

avatar
Armani
Wednesday, 04.04.2018
00:21

To je propaganda pojedinih,ja pamtim trenutno valjda stotinu ljepsih,boljih i tezih...pogodio neometan sa 10 ak metara ako i toliko,a da je masio loptu pricali bi o bruki kao i u zadnjem klasiku svi bi se smijali,ali svejedno kapa dole

avatar
BarsaSaMarsa10
Tuesday, 03.04.2018
23:19

Rekoh ja lepo da ce ovo Real rutinski da odradi,mada nisam ocekivao ovako ubedljivu pobedu vec u prvom mecu. Maestralan drugi gol CR-a,nije mi jasno kako je uopste dohvatio loptu,a ne postigao gol... Real je glavni favorit,imaju najbolju ekipu i odlicno su tempirali formu za LS,ostaje da vidimo moze li neko da ih spreci...

avatar
Golzalo Higuain
Wednesday, 04.04.2018
00:13

kako ce vas real rutinski da odradi ja ne mogu docekati

avatar
BarsaSaMarsa10
Wednesday, 04.04.2018
17:28

Vrlo moguce,ali to nema nikakve veze sa ovom temom.

avatar
Asensioo#20
Wednesday, 04.04.2018
01:47

Svaka cast na objektivnosti druze. Retki su takvi navijaci na ovom sajtu. nInace smatram real favoritom za osvajanje ls, ali pod jednim uslovom. Da ne dobijemo vas u polufinalu. Ne odgovara nam barca nikako. U jednoj utakmici, npr finalu vece bih sanse dao nama zbog iskustva.

avatar
Alex DeLarge
Tuesday, 03.04.2018
23:14

Unapred vidjeno... Ronaldo...zar treba komenatar?

avatar
REDsYNWA
Tuesday, 03.04.2018
23:14

Juve je i zvanicno propao,na leto ce otici jos alex sandro i dybala koji su ujedno i jedino sto vredi u tom timu i to bi bilo to.Prodaja pogbe kao nosioca igre im je zacrtala sudbinu,ostala im je tuzna sredina ..dybala ne moze da se pokaze u najboljem izdanju posto mora da se vraca da im igra i pleja i napadaca i sve posto nemaju dostojnog kreativca na sredini ali i pored toga i ne zasluzenog crvenog(onaj prvi zuti uopste nije bio simulacija) bio je najbolji u tom timu.Svi se dive njihovom transfer politikom ali ja ne.Dzabe novac kada nema kvalitetnog igraca na trzistu sto se i videlo da nisu nadomestili njegov odlazak.

avatar
Golzalo Higuain
Wednesday, 04.04.2018
00:13

nimo mi tovj liverpool ili ti ga bajern

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Wednesday, 04.04.2018
04:09

Pogba nosilac igre,hahahah smesno...Juve se raspao kad je nastao problem u odbrani,kjelini ostarao,bonuci se durio,barzalji se potpuno raspao,a zamjene adekvatne nisu dovedene...Isto su se zeznuli kad su prodali vidala..a najveca greska po meni je sto su taj megatransfer koji su dobrom politikom zaradili potrosili na Iguaina,koliko god je dobar nije on A klasa igraca,pogotovo za teze utakmice

avatar
Comy
Tuesday, 03.04.2018
23:14

Zivimo u eri messia!

avatar
Steffijev Psihiolog!
Tuesday, 03.04.2018
23:51
avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 04.04.2018
02:43

Koliko je golova dao prosle sezone kad se lomilo ? Koliko je dao juventusu? Ovaj dao juventusu atletiku bajernu. Osvojio euro sa troduplo slabijim timom , u pl bio najbolji igrac sto Mesi ne bi izdrzao 3 utakmice zaredom da igra. Ronaldo je u rangu Mesija i kraj price . Mozda cak i boljj

avatar
NIKE
Tuesday, 03.04.2018
23:12

Treba preimenovati LS u Real Madrid kup, ili nek je ugase, jer ovaj Zidanov Real je nepobjediv u ovom natjecanju

avatar
Armani
Wednesday, 04.04.2018
00:23

Slazem se sa tobom ako uzmes u obzir i sudije.

avatar
HALAMADRID1233
Wednesday, 04.04.2018
12:31

ne uzima u obzir sudije,nije ovo Barselona kup....

avatar
NRad17
Wednesday, 04.04.2018
10:59

Dok ne pobede Barsu za mene nisu nepobedivi.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 03.04.2018
23:09

Fenomenalna utakmica reala...bas me zanima ko ce u revansu igrati umesto Ramosa...Nacho je povredjen,a mislim da Zidan nece Valjeha baciti u vatru....nekako mi je najrealnije da Kazemiro zaigra na poziciji stopera

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 03.04.2018
23:09

Ove sezone na 9 postigao 14 i prošle sezone u finalu 2, to je 16... :)

avatar
Blek stena
Tuesday, 03.04.2018
23:07

Utisak za mene glavni je taj da je jedan Ronaldo plaćen oko 90 a morata oko 70 a lukaku i više. A od obojice da igra i sa jednom nogom je bolji. Znam da je sad neko drugo vreme ali na ovakvim primerima se vidi da što više odmiče vreme samo se bezveze troše pare.

avatar
Rulermaster
Wednesday, 04.04.2018
09:16

Nema to veze sa bezveznim trosenjem. Koliko je kostalo mleko pre 10 godina, koliko danas? Kolika je plata bila pre 10 godina, kolika danas?

avatar
Rulermaster
Wednesday, 04.04.2018
15:04

I dalje ne razumes u cemu je poenta. Trziste diktira cenu necega, ne biras ti proizvoljno koliko ce nesto kostati.

avatar
Blek stena
Wednesday, 04.04.2018
12:27

Vidi koliko god sad nešto bilo skuplje nije u redu da prosečni igrači toliko koštaju. Ta dvojica naprimer 90 u italiji neznam ni klupi dal bi bili. I neka je sada sve dosta skuplje ali netreba toliko trošiti para na fudbalere. Pogotovo na prosečne. Jedan van dajk sad košta 80 mil zato što je neko novo vreme. Pa ako tako gledamo onda šta da očekujemo za narednih 10 god da koštaju po pola milijarde i da to tad bude normalno jer eto tad će sve da bude dosta skuplje.

avatar
Brat Sergio Return_
Tuesday, 03.04.2018
23:07

LS je nase takmicenje i prosto je nevjerovatno koliko timovi poput Juvea, Pariza izgledaju nemocno kad igraju sa nama. Masinerija se upalila kao i prosle sezone pred sami kraj i melje sve pred sobom. Ovako nadigrati jedan Juventus, to moze samo Real. Za Ronalda nemam rijeci vise, 33 godine a ovakva dominacija, nevidjeno. Uvjeren sam da ide treca u nizu i 13 ukupno, ne moze niko da nas zaustavi, tacka!

avatar
Rijkaard87
Wednesday, 04.04.2018
01:49

Jedino mozda Siti, imaju vrhunski individualni kvalitet, sjajnu timsku igru i trenera koji zna kako se osvaja LS, znaci imaju sve sto je potrebno za trofej, mislim da jedino oni mogu da vas zaustave.

avatar
RockyMan
Tuesday, 03.04.2018
23:06

Mogu da se iživljavaju dok ne nalete na Siti ili Barselonu onda će da bude prpa.

avatar
Αχιλλεάς
Tuesday, 03.04.2018
23:51

Samo kad se city-a treba bojati axaxaax

avatar
AFC
Tuesday, 03.04.2018
23:55

Kakav crni Siti? Ove sezone može da ih ugasi Barsa i nožda Bajern.

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 03.04.2018
23:06

Pa od kada postoji fudbal,zivimo u eri Real Madrida. Sto se Ronalda tice,mislim da je krajnje vreme da krene da daje golove jakim ekipama. Lepo sam napisao,sada na Siti,pa njima 3 komada i onda Barsi u finalu 3 komada i onda da Real pauzira 100tinjak godina,nema smisla vise.

avatar
Rulermaster
Wednesday, 04.04.2018
09:19

Kad bi igrali finale Real-Barsa, Real bi izgubio zasigurno. U jednom mecu-finalu, Barsa je nepobediva!

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 04.04.2018
13:16

barsa je smesan klub.

avatar
Deniz Aytekin
Tuesday, 03.04.2018
23:00

Lako je Ralu kada imaju najboljeg igraca u istoriji fudbala :)

avatar
Bla,bl
Wednesday, 04.04.2018
16:42

A Barsa ima tebe :D

avatar
MarkoJuve
Tuesday, 03.04.2018
22:56

Svaka čast Realu, teško će ih ko skiniti ove godine . Rezultat više od ponižavanja, a na terenu nije tako bilo. Po meni Dibalin prvi žuti nije bio (ko zna bi li šta promjenio). Ronadlo da igra za Juve, dobili bi lagano.. Kapa dolje majstore.. FORZA JUVE

avatar
Dodaaa-ktbffh
Tuesday, 03.04.2018
22:53

Ocekivano i realno Real je druga dimenzija za juventus..Nema tu Genoe i ostalih pa da se provlacis, realno trebali su i od Totenhema ispasti, koji je bio bolja ekipa u dvomecu..Ocekivao sam vise od Sevilje..

avatar
Raúl González
Tuesday, 03.04.2018
22:50

Tap in igrač 🤣🤣🤣🤣🤣

avatar
fsdfgsdgsdg
Tuesday, 03.04.2018
22:49

Ljudi zivimo u Eri dvojice najboljih fudbalera ikada uzivajte u njima nece jos dugo trajati.

avatar
Wednesday, 04.04.2018
01:23

TAKO JE!Meni nije jasno zašto se toliko ljudi prepucavaju ko je bolji, ko da im život zavisi od toga...činjenica je da ovakve fudbalere svet neće jako jako dugo videti. Možda više nećemo doživeti ovakvo fudbalsko rivalstvo.

avatar
dock
Wednesday, 04.04.2018
01:29

Ne, decko. u vreme tvog postojanja, ta dvojica su najbolji. Kraj price.

avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 03.04.2018
22:48

Kao sto sam rekao- Real Madrid kad je na 100% jedva da postoji ekipa koja moze gol da im da, a kamo li da ih dobije.

avatar
Armani
Wednesday, 04.04.2018
00:25
avatar
Armani
Wednesday, 04.04.2018
17:34

Ma sjetih se ja jednog orginalnog aplauza iz 2005 g. kod 0-3 i sjetih se jedne utakmice u decembru krajem prosle godine 0-3 ali nije se smjelo pljeskati jer bi ronaldo otisao iz madrida.

avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 04.04.2018
12:33

Armani@ da, bilo je 0-3 sinoc, gledao sam mec, ne shvatam sta si zeleo da mi kazes.

avatar
HALAMADRID1233
Wednesday, 04.04.2018
12:24

Real kad je na 100%......

avatar
Vlado rosonero
Tuesday, 03.04.2018
22:48

Hahahahahahh bas mi drago😂pregazeni ko da im je tramvaj usao na stadion hahahahaha

avatar
Boris Nedeljkovic
Tuesday, 03.04.2018
22:48

real mnogo bolja ekipa....ali ni juventus nije vise juventus.....teski remont!

avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 04.04.2018
12:39

Moras da se zapitas da li postoji odbrana koja moze da reaguje bolje kad igra protiv Ronalda? U poslednjih par godina Juventusova odbrana je najbolja u i najcvrsca u Evropi, a ipak, kad igraju protiv Ronalda, izgledaju kao deca. To samo govori da je Ronaldo specifikum, jedan od najboljih igraca u istoriji igre, prosto, nezaustavljiv je. Ovo vise nije do fudbalskog umeca niti fizickih predispozicija. Ovo je do glave, ovladao je igrom, kao kad velemajstor ovlada sahom, zna svaki potez protivnika unapred i vec zna kako da ga neutralise. Pa covece on je u cervrtfinalima LS dao 21 gol, koliko i citav klub Juventus od osnivanja ovog takmicenja. Koliko dobar i veliki igrac treba da budes da uradis tako nesto?

avatar
Boris Nedeljkovic
Friday, 06.04.2018
01:21

nije stvar u ronaldu...stvar je u losim igrama juventusa i jos losijoj ligi a da je i to samo pocetak govore mnoge utakmice koje je juventus dobio na navlacenje....prosto...ronaldu svaka cast za ucinjeno...ali barzalj...djordjo...i benatija nisu ni senke igraca koji su nekad igrali u ligi i za juventus....potencira se odlazak bonucija...kao i price da nije izgubljeno nista tim potezom ja ipak msm da jeste...juventusu treba alex sandro...treba jos jedan bek....i dva stopera...racunam da ce kaldara igrati sasvim dobro....real drze modric.....kros...marselo....danas svi rade za ronalda...ne zelim da omalovazavam njegov ucinak ali prosto po meni ima i boljih i bilo je boljih nekad...real ce uzeti ligu sampiona ponovo sem ako se ne desi da se sastanu s barselonom...nisam fan....mozes videti da gotivim milan....ali realu niko ne moze naci boljku kao sto to moze barsa....

avatar
myspace
Tuesday, 03.04.2018
22:47

Alegri i njegovi sistemi...Sve dok on bude na klupi nema LS za juve... Bufon je legenda ali njegovo vreme je proslo. Morao je da reaguje bolje kod svakog gola koji je primio. Barzalji isto.

avatar
Misosesic
Tuesday, 03.04.2018
22:47

Ronaldo je postigao 21 gol u cetvrt finalima LS koliko i citav Juventus od osnivanja ovog takmicenje.Neverovatan podatak sa obzirom da je Juve jedan od giganata svetskog i evropskog fudbala.

avatar
Go HardOGH
Tuesday, 03.04.2018
22:46

Najbolji svih vremena!

avatar
scofield
Tuesday, 03.04.2018
22:46

Pravi naslov. ZIVIMO U ERI KRISTIJANA RONALDA. Kazu Ronaldo ne utice na igru. Ne utice ne utice samo vodi svoj tim dalje protiv najjacih uvek i uvek. Za njega su ovi najjaci timovi mala maca igra se sa njima zato sto je najbolji. Dovidjenja prijatno

avatar
Bianconeri Belgrado
Tuesday, 03.04.2018
22:45

Ostaje najveca zal sto nismo mogli da ispratimo drugi gol velikog majstora fudbala Kristijana Ronalda uz legendarnu reakciju Aca Stojanovica sa RTS-a!

avatar
Luka Toni
Tuesday, 03.04.2018
22:45

Bravo kralju, sta reci bolji u svakom segmentu.

avatar
Jack Rackham
Tuesday, 03.04.2018
22:44

Drugi gol odlican ali najbolji svih vremena u LS nije sigurno... Dosta smo vidjali makazica tako da nisam nesto preterano odusevljen.... Bolji je skorpion Ziru npr nego ovo i ako nije u LS al eto

avatar
-SCG-CG
Wednesday, 04.04.2018
03:15

Vidjeno je dosta makazica,ali jesi li primjetio na kojoj je visini to bilo..

avatar
Jack Rackham
Wednesday, 04.04.2018
14:38

U nista manjoj Runi nije uhvatio protiv sitija

avatar
Tata Messi
Tuesday, 03.04.2018
22:44

Imamo prvo dvoje polufinalista:Real i Bajern.Cestitam Ronaldu na golcini ;)

avatar
Tuesday, 03.04.2018
22:44

onaj gol makazicama nemam reči real prolazi dalje

avatar
Fan Celsija
Tuesday, 03.04.2018
22:44

Kakvu igru ima Real, mogli su veceras i do petarde. Sta reci za Ronalda, ziva legenda, da nije promasio ono na kraju mogao je do het-trika. Treba reci i da je Juve ostecen za jedan penal, Bajern ocekivano.

avatar
Breaking Bad
Wednesday, 04.04.2018
10:34

Onda je i Real oštećen za penal, kad je Karvahal dobio lakat od Asamoe.

avatar
NRad17
Wednesday, 04.04.2018
11:02

Mozda posle crvenog,do crvenog juve odlican bio s obzirom da su bili oslabljeni na sredini.

avatar
Breaking Bad
Tuesday, 03.04.2018
22:43

Zbog ovoga se voli Real, jednostavno hladnokvrno igraju ovakve mečeve i rezultat je uvijek isti, Ronaldo objasnio neke stvari, šteta za prečke Krosa i Kove, kao i promašene šanse Ronalda pri kraju utakmice, ali i ovo je odlično, ko ne bi bio zadovoljan sa 0:3 protiv ovakvog Juventusa.

avatar
petar8
Tuesday, 03.04.2018
22:43

Covjek je kralj!!!! Mozemo pricati sto god hocemo ali on ubija

avatar
Kajri Irving
Tuesday, 03.04.2018
22:43

Moze on da pocne sezonu, kako hoce. Kako se sezona priblizava kraju, CR7 pali motore i daje golove kada je najbitnije. Tako vec 3. godinu za redom.

avatar
Čika Marko
Tuesday, 03.04.2018
22:42

Bufon ima da sanja CR7 noćas.

avatar
Mino Rajola
Tuesday, 03.04.2018
22:42

Kažu da je Juve majstor za 180 minuta, po tome još ništa nije rešeno. Hahahahahaha! 😂

avatar
Boixos_Nois
Tuesday, 03.04.2018
22:42

Živimo u eri Real Madrida i Ronalda koji budu ponižavani od Barselone sa 5-0, 2-6, 0-4, 0-3... Nadam se da u polufinalu gledamo Real - Barsa pa da vidimo ko je ko ;)

avatar
Αχιλλεάς
Tuesday, 03.04.2018
23:55

Tebe decko ne treba vise shvatati za ozbiljno

avatar
Armani
Wednesday, 04.04.2018
00:30

Nemoj zaj...kad je bilo 2:6 ronaldo nije igrao:) pa i prosle sezone kad su osvojili ligu sampiona tukli smo ih u madridu bez neymara 2-3...pa su pokrali bayerna,da su naletjeli na nas nebi nikad ni prosli dalje ni osvojili...ja takodjer navijam za el klasiku u polufinalu,eventualno siti moze da ih dobije liverpool i ovaj bayern tesko!

avatar
juvealexx
Tuesday, 03.04.2018
22:42

Juve ne igra dobro u lp cijelu sezonu i "debakl" je morao doći kad tad , na našu žalost desio se protiv reala i to doma pa više "boli" ali nikako nije iznenađenje , teško je bilo očekivati da sa ovakvim veznim redom uz to još i bez Pjanića nešto napravimo , a "pokopala" nas je obrana na čelu s chielinijem i barzaglijem , godine čine svoje

Čestitke Realu na prolazu , a mi se okrećemo prvenstvu 😁

avatar
HALAMADRID1233
Tuesday, 03.04.2018
22:41

Ovaj Ronaldo daje samo tap-inove,ali tek onaj drugi gol je najlakši tap-in koji je on ikada dao.Pa što je ovo,on nikada ne daje dobre golove,samo tap-inove :) Sad će Xenon i družina da se pravdaju da je trebalo da se svira 54 penala za Juve i 5 crvenih za Realove igrače,Jako mi je žao velikog Bufona :(

avatar
Loord Bobinjoo!
Tuesday, 03.04.2018
22:41

Protiv ovakvog ROnalda i Reala nema obdrane bez obzira ko stoji sa druge strane sa ovakvom igrom lagano do 3 uzastopne :D Pray 4 Simke& Steffi :DDD

avatar
Maxx
Tuesday, 03.04.2018
22:41

Od pocetka se jednostavno Juventus povukao i odmah je usledila kazna od Ronalda jer on ovakve kikseve protivnickih odbrana ne prasta. Taj rani gol je mnogo toga doneo, naravno u korist Reala. Ronaldo je pokazao zasto je jedan od najvećih ikada. Juve nista nije naucio od prethodnih poraza od Reala. Veoma los potez Dibale, zasluženi crveni.

avatar
Roči Salamanka
Tuesday, 03.04.2018
22:41

Ronaldo je Real i tu je kraj price,Juve uplasen usao u mec a o odbrani da ne pricam,sve ima svoj rok.

avatar
Misosesic
Tuesday, 03.04.2018
22:41

Jos ne verujem kakvu je golcinu postigao.Covek je velemajstor i ima takav osecaj za priliku da je to neverovatno.

avatar
_MUFC_
Tuesday, 03.04.2018
22:40

Kakva golčina Ronalda! Lijep potez Juventusovih navijača koji su Ronaldove makazice ispratili sa aplauzom.Svaka čast!

avatar
FanUnited
Tuesday, 03.04.2018
22:39

zada razumem bufona kad je izjavio da nece spavati zbog ronalda..

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 03.04.2018
22:39

Nije Juventus ponizen jednostavno je bio Ronaldov dan,mogao je dati jos dva komada.Kovacic pogodio precku takodje i Kros.Dibala je trebao biti iskljucen vec zbog ruke u lice Ramosa.

avatar
Savoa
Tuesday, 03.04.2018
22:39

Samo molim vas bez uporedjivanja Mesija i Ronalda. Strasan mec za Ronalda, Juve ima 2,5 igraca svetske klase a to su Bufon, Iguain i Dibala je na putu jos nije. S druge strane Real, sta reci, kad su ti rezerve Asensio i Bejl. Strasni igraci puni iskustva i to iskustvo ih zaista cini prvim favoritom. Smireni su vrebaju svaku sansu.

avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 03.04.2018
22:39

kakve 2 golcine Ronalda ali onaj drugi je jedan od najboljih u istoriji Lige Sampiona,cudna greska je prethodila tome ali svi navijaci koju su onako glasno zvizdali svima pa i Ronaldu su ustali i aplauzom pozdravili ovaj potez,to dovoljno govori. To je dozivio Ronaldinjo na Santiago Bernabeu recimo,mislim da je to i jedini slucaj da se ovakvog neceg sjecam,ali navijaci ljutog rivala u LS! Real bolji za Ronalda veceras i nesmotrenost Dibale je ubila izgleda sve sanse Juventusa u revansu. Real Madrid je najbolja ekipa u Evropi i steta je sto su se ova 2 tima sad sastala

avatar
Herkules88
Wednesday, 04.04.2018
00:23

Zubi Ronaldu aplaudirao Old Traford

avatar
Steffi Kuzmanovic
Wednesday, 04.04.2018
14:08

CR Enfild i Juve Arena

avatar
Bojan Djordjevic
Wednesday, 04.04.2018
00:54

Da li su najbolji, videcemo, ima jos da se igra, za mene je ipak Barcelona najjaca, jedino Barcelona moze izbaciti Reala, a mozda i City.

avatar
xman
Tuesday, 03.04.2018
22:39

I sta cemo sad?? Ko ima obraza da ga ospori, kaze da je malo iznad prosjeka?? Nisam njegov fan ali CR, skidam ti kapu

avatar
Boixos_Nois
Tuesday, 03.04.2018
22:39

Barca je ovaj Real otresla 3-0 na SB i na dvocifrenom su minusu. A Juve gubi kuci bez ispaljenog metka. Talijani su odron.

avatar
Uncounquered
Wednesday, 04.04.2018
00:06

Taj Real i ovaj sad su nebo i zemlja sto se tice forme...taj Real su bili i Leganes i Totenham i jos pojedini u prvenstvu, dok Real u ovoj formi sa pola snage resava vecinu meceva.

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 04.04.2018
02:41

Ne . Videces u LS ako se sretnete ubice vas real

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 03.04.2018
22:39

Nije bilo rutinski kako rezultat govori, ali odlicna igra veceras, maestralni Ronaldo koji je konacno pogodio makazice i postigao sigurno najlepsi gol ove sezone u LS. Juve je igrao koliko je mogao, ali moram da izdvojim Dibalu, neverovatan potencijal, ali teski simulator. Hala Madrid!

avatar
Robin_Hud
Tuesday, 03.04.2018
22:38

Ovaj covek je tata igrice. Nek prica ko sta hoce,al' on je tata igre. Postovanje za ovog coveka... (navijac Barse)

avatar
Goran.984
Tuesday, 03.04.2018
22:38

Cestitke Realu. Juve komplet odbranu na remont... alegri,ako te trazi celzi,idi brate...igras sa dva dupla beka,ma daj...

avatar
II Plava Horda II
Tuesday, 03.04.2018
22:38

Dibala telence i njega poredite sa Mesijem, smesno.

avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 03.04.2018
22:38

To je taj potez Bentakura u vatru pored zivog i zdravog Markizija, jeftino primljen gol i onda raspad sistema, bravo za Real, velicanstveni Rokica

avatar
Boris Nedeljkovic
Wednesday, 04.04.2018
13:39

ne kontam kako neko moze da priziva igraca koji nije imao ni 20 minuta skupljenih za sezonu!...

avatar
SL_Komedija
Tuesday, 03.04.2018
22:38

Posle Sevilje i Rome, Juve je bio najpoželjniji protivnik, ove sezone nije to to.

avatar
Tuesday, 03.04.2018
22:38

Uzimaju LS 100%

avatar
NEMANJA RM
Tuesday, 03.04.2018
22:38

Zivimo u eri pravljenja novih profila barsinih kids fanova jer su veceras kompleksi na nekom drugom nivou :D

avatar
xenon 1989
Tuesday, 03.04.2018
22:38

Kako smo svi i očekivali tako je Čakir završio kompletan posao za Real. :D Najpre Kros ne dobija žuti katon, ali Bentakur za isti prekršaj naravno dobija, Karvahal i Marselo valjaju po terenu, a Čakir im svira nepostojeće faulove. :D Kazemiru je Čakir dozvolio da igra rukama u svom šesnaestercu bez penala naravno. Ni drugi čist penal nad Dibalom Čakir ne svira, ali zato daje žuti karton Dibali, kakva komedija. :D Ni Modriću žuti karton zbog prekršaja nad Dibalom. :D Hahaha, kakav drugi žuti karton za Dibalu. :D I to bi bilo to kao što sam i najavio: da vidimo kako Juventus juri 2 gola razlike sa igračem manje. :D I videli smo. :D

avatar
Steffijev Psihiolog!
Tuesday, 03.04.2018
23:53

Hahaha i sta je bilo na kraju jel si dobio na Fifi Real ili ne? :D

avatar
rosen.manutd
Tuesday, 03.04.2018
22:38

Kakav doktor ovaj Ronaldo.

avatar
Zlato
Tuesday, 03.04.2018
22:37

Real dominira nema ko ni ove godine da ih zaustavi a Ronaldo je kao vino sto je stariji to je bolji.

avatar
Rasel Krou
Tuesday, 03.04.2018
22:37

Naslov sve kaze. Tako to rade najveci klub svih vremena i najbolji golgeter ikada. Najbolji kada je najpotrebnije, doktorska partija. Idemo po 13. titulu i 3. u nizu. Hala Madrid!!!

avatar
Adnan
Tuesday, 03.04.2018
22:37

Uvjeren sam da bi Totenhem mnogo bolje parirao Realu,ali sta je tu je...Real prije svega izrazito fizicki spremna ekipa,pred kraj meca se je to bas dobro vidjelo.

avatar
Fan Celsija
Tuesday, 03.04.2018
23:55

Totenhem ima bolji tim od Juventusa, trkacki jedna od najspremnijih ekipa u Evropi. Steta sto su ispali, gledali bi spektakl sa Realom.

avatar
Armani
Wednesday, 04.04.2018
00:34

Pa totenhem ih je odrao 3-1

avatar
Japanac
Tuesday, 03.04.2018
22:37

Bravo za Real Madrid i Ronaldo,Forza Juve

avatar
Anthony
Tuesday, 03.04.2018
22:37

Jednostavno, trebalo je da bude 0:5, dve precke, Ronaldo dva puta promasio prazan gol. Rutinski. Dokazao je svima da je najbolji, steta sto nije dosao do het trika.

avatar
JUVENTIN
Tuesday, 03.04.2018
22:37

Ponizeni nismo ali bolji tim je pobedio, malo preterujete u naslovu pa nismo primili 6 komada, alegri dovidjenja

avatar
SERBON
Tuesday, 03.04.2018
22:36

Real postaje penicilin za Juventus.

avatar
OneSeasonWonder
Wednesday, 04.04.2018
00:13
avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 03.04.2018
22:36

Juve smesan klub. Veciti gubitnici

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 04.04.2018
02:41

Zato ste vi veciti pobednici

avatar
HALAMADRID1233
Wednesday, 04.04.2018
09:22

A bitno je da ste vi večiti pobednici,usoeli ste sačuvati 4-0 iz prve utakmice..... Ustvari,niste :)