Živi nada Sportinga

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 08.04.2018.
23:31
Izvor: Sportske.net

Trijumfom u pretposlednjoj utakmici 29. kola portugalske Primeire fudbaleri Sportinga zadržali su nadu da mogu do titule.

Epa/Miguel A. Lopes
Epa/Miguel A. Lopes

Povezane vesti

Lisabonski Sporting savladao je večeras ekipu Pasos de Fereire rezultatom 2:0 (1:0) u pretposlednjoj utakmici 29. kola portugalske Primeire.

Nakon potresa koji su usledili zbog poraza od Brage i Atletiko Madrida u prvenstvu i Ligi Evrope Sporting je večeras ipak nastupio u najačem sastavu.

Predsednikov revolt i izrečene suspenzije stavljeni su po strani zarad rezultata tako da je Sporting slavio golovima Basa Dosta i Brajana Ruiza.

Sporting se pet kola pre kraja nalazi na trećem mestu na tabeli sa 6 bodova manje u odnosu na Benfiku i pet u odnosu na drugoplasirani Porto.

Kako će u narednom kolu Benfika i Porto igrati na "Da Lušu" biće to šansa da u slučaju eventualnog remija Sporting dodatno smanji zaostatak i pokuša da u foto-finišu dođe do titule.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 09.04.2018
04:27

Kakve crne sanse? Cak i da bude nereseno i da Sporting pobedi,opet ce kasniti za Benfikom 4 i Portom 3 boda,sto bi znacilo da im od obe ekipe trebaju PO 2 kiksa kako bi bili prvaci,a da oni naravno sve dobiju i to u 4 kola sto je bukvalno nemoguce.