Žile majstorijom izbacio Benfiku iz Lige šampiona!

Autor: Milovan Longinov
utorak 15.09.2020.
21:54
Izvor: Sportske.net

Postoji li lepši debi u Evropi?!

Twitter/@PAOK_FC
Twitter/@PAOK_FC

Povezane vesti

Andrija Živković je postigao pogodak, PAOK je izbacio "njegovu" Benfiku u kvalifikacijama za Ligu šampiona rezultatom 2:1 (1:0)!

Živkoviću je bilo potrebno samo devet minuta da ga navijači Benfike zapamte, ako su verovali da neće imati po čemu da ga pamte, jer je Srbin u igru ušao u 66. minutu, a onda je u 75. primio jednu loptu, uneo je u sredinu i pogodio prvi ugao za 2:0. Žiletov gol pogledajte OVDE.

Očekivano, Živković se nije radovao, ipak je Benfika klub u kom je proveo četiri godine po odlasku iz Partizana.

Prethodno, PAOK je poveo golom Đanulisa u 63. minutu, ali je potom Živković morao da overi i osigura Grcima plasman u narednu rundu.

Benfika je uspela da postigne počasni pogodak, ali prekasno, pošto je Rafa Silva u četvrtom minutu nadoknade postavio konačnih 2:1.

Ako uzmemo u obzir da je Benfika u ovu sezonu ušla jače nego ikada, vratila Žorža Žezusa, dovela Jana Vertongena, bila na pragu čak i sa Edinsonom Kavanijem, onda je ovo zaista velika pobeda Žileta i drugova.

PAOK u odlučujućem kolu neće imati nimalo lak posao, pošto je rival ruski Krasnodar.

S druge strane, Benfika će morati da se zadovolji daljem takmičenju u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a rivala će dobiti u petak, kada je zakazan novi žreb.

Baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 16.09.2020
00:22

Bravo Zivkovicu.

avatar
paok
Tuesday, 15.09.2020
22:50

Volim naravno sto su prosli, ali Zivkovic je i dalje.... da ne kazem sta jer se to ovde ne sme.

avatar
Kori Volden
Tuesday, 15.09.2020
22:48

Zamisli ironiju. 3 godine ti uzima pare za dzabe maltene. Ode besplatno, izbaci te iz LS posle svih onih sjajnih pojacanja. Ovo samo fudbal moze. Bravo i srecno Zile, pa da se vratis i u reprezentaciju jednog dana.