Zidanu ističe vreme, Florentino Perez ima dva kandidata! Ovo je scenario?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 02.12.2020.
10:30
Izvor: Sportske.net

Sigurno je da Zidan neće podneti ostavku, međutim posle poraza u Ukrajini, situacija dovedena do usijanja. Nikada nije bio u težoj poziciji...

EPA-EFE/Sergey Dolzhenko
EPA-EFE/Sergey Dolzhenko

Povezane vesti

Najgori trenutak za Zinedina Zidana na klupi Reala i nisu samo loši rezultati u pitanju. On je sada u centru svih problema, ali oni se prostiru na svlačionicu gde je jedan deo igrača nezadovoljan zbog ugovora, minutaže, sumnjaju u trenera.

Situacija je turobna, ove sezone Real je pobedio samo sedam puta u 15 utakmica u svim takmičenjima. Real daje 1.66 golova po meču, nije ni čudo, jer prošle godine je titulu donela odbrana. Ali, ona više nije granita, primaju čak 1.4 gola po utakmici-

Ne može da se vadi na izostanak predsezone, sa tim su se suočili svi veliki klubovi, povrede Azara, Ramosa, Valverdea su načele tim, mada i oni koji igraju i nemaju tih problema, deluju loše.

Mnogo nade je Zidan imao u Asensija, ali to nije isti igrač u odnosu na period pre teške povrede, ni gol ni asistencija, iako je počeo 9 i ušao u igru na još tri meča. Vinisijus sedi na klupi iako je dao tri gola, koliko i Valverde i Ramos, jedino je Benzema pogodio više puta mrežu. Na klupi je i 110 miliona evra u vidu Jovića i brazilskog štopera, Militao ne dobija šansu, baš kao ni Srbin.

Baner

Gore od rezultata je što igrači ne napreduju, što izgleda da ni Zidan ne zna izlaz, njegovo lice govori da je zbunjen onim što se dešava, a potezi kada su izmene u pitanju da nema ni onu odlučnost, ali ni veru u bolja vremena koja ga je krasila i zbog koje se izvukao iz sličnih, mada ne ovako loših situacija u prošlosti.

Koliko mu je ostalo?

Baner

Gostuje protiv Sevilje, ovakav Real teško da može da dobije u Andaluziji, a mogao bi da dobije otkaz već u četvrtak, ako Real ne prođe Gladbah. Međutim, igra im i remi kako bi se provukli u top 16 fazu. No, ni to ga neće spasiti jer sledi "Madrilenjo", ako izgubi od Simeonea, teško da će Perez imati strpljenja.

Samo dva kandidata su za klupu, jedan je naravno Poketino, on čeka posao godinu dana, pristao bi, ali ne do kraja sezone, već da dobije duži ugovor.

Drugi je domaće rešenje, u pitanju je Raul koji bi preuzeo tim i probao da ga stabilizuje do kraja sezone i zasluži mesto na klupi. Tako je počeo i Zidan.

Trećeg rešenja nema, Perez ne želi eksperimente, od velikih imena slobodan je Venger koga hoće Srbija, a Alegri je pre dve godine odbio Madriđane, sada nije u prvom planu, on čeka PSŽ ili eventualno smenu Kontea u Interu, što je ipak daleko...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Wednesday, 02.12.2020
15:31

Protiv Sevilje samo treba ponoviti briljantnu taktiku: https://youtu.be/MbQiSuYpBOg 😂 Lahoz i Modrić su tu, samo da recimo Kroos zameni James Rodrigueza. 😂😂😂

avatar
ViniciusJR
Wednesday, 02.12.2020
12:28

Zizu treba da ode. Legenda je, ali ovo vise nema smisla. Nema on trenutno ni neki super tim, dosta istrosenih igraca, standardna prica vec godinu dana. Ali on je kriv sto neke od njih ne prodaje, nego tvrdoglavo pokusava da ih vrati. Vrijeme je za neka nova lica, Poketino idealan izbor.

avatar
Bádr Hari
Wednesday, 02.12.2020
11:58

Ja ću vam sa svojih 50 profila kao što su xenon,04,celtik,El pistolero,Inter Milan da objasnim kako je Real osvajao uz pomoć sudija. :D

avatar
No rules
Wednesday, 02.12.2020
11:47

Real ce smijeniti Zidana ukoliko ne dobiju Sevilju ( a nece dobiti) jer ce onda sa novim trenerom spasavati sezonu u mecu sa Gladbahom koja je prekretnica, a tu bi sok terapija novog trenera bila od koristi. Igraci kao da su siti Zidana, deluju letargicno.

avatar
Mirjevac
Thursday, 03.12.2020
01:41

Gde su tu sudije i Var, dali ce i njih Perez da menja, nesto ne ide bez sudija i bez Var?

avatar
Amalainter
Wednesday, 02.12.2020
11:43

Ne bih voleo da Zidan dobije otkaz..to bi bio Jackpot za lopove iz Torina..doveli bi ga umesto Mozarta.. Nama Interistima ovako dobro..