Zidanovo "Forza Juve", da li je ovo rasplet?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 02.11.2018.
12:15
Izvor: Sportske.net

Kako je rekao njegov najbolji prijatelj, plan je veoma jasan i javna je tajna...

EPA-PHOTO/EPA/ANJA NIEDRINGHAUS
EPA-PHOTO/EPA/ANJA NIEDRINGHAUS

Povezane vesti

U danima kada se najžešće pričalo o dolasku Zinedina Zidana u Mančester Junajted, njegov prijatelj i agent je rekao da od toga nema ništa, niti Francuz planira da prekine jednogodišnji odmor, niti želi u Englesku.

On je nagovestio da cilja konkretan posao, mada sve ne zavisi od njega.

Ipak, juče je Zidan iz Madrida poručio navijačima Juventusa, "Vidimo se uskoro, Forca Juventus".

To je podiglo temperaturu, tim pre što ni Alegri nije siguran, ne zbog rezultata, već novog izazova. Ako osvoji Ligu šampiona sigurno će napustiti klub, on je prošle godine odbio Florentina Pereza uz reči da je već dogovorio ostanak još sezonu, ali da mogu da se čuju narednog proleća.

Nedavno je na pitanje novinara šta će se dalje desiti, odgovorio da se to planira u aprilu, dakle da Liga šampiona neće biti odlučujuća. Ali, mnogi smatraju da je sad ili nikad za Juventus sa ovim timom i da Alegri nema izgovor posle dovođenja Ronalda.

Upravo je Ronaldo zalog za Zidana.

On je rekao da nije otišao zbog Zidana, ali da to što je njegov omiljeni trener takođe napustio klub samo potvrđuje sumnje koje je imao u pogledu Perezovih namera.

Zidan nije zatvorio vrata Reala poput Kristijana, ali nema šanse ni da se vrati. Naime, njemu je posle smene Lopetegija upućen poziv, ali nije hteo ni da razmisli, nema nameru da ponovo sedne na klupu "Los Blankosa" iako su ga navodno zvali i Perez i igrači, pre svih Ramos.

Zidan želi u Juventus i sigurno da ako Alegri ode, klub neće imati dilemu, oni Zidana smatraju svojim, idol je navijača, pet godina je igrao za "Bjankonere", bio bi dočekan ovacijama, a činjenica da je tu Ronaldo svakako bi stvari učinila još sočnijim...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Saturday, 03.11.2018
11:49

Alegri je napravio sjajan posao u Juventusu. Prvak Italije je bio i sa Milanom. Zasluzio je Ligu Sampiona. Zidan vjerujem da ce biti idealna i dugorocna zamjena.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 02.11.2018
16:24

Zizu dobro dosao !!!

avatar
neme
Friday, 02.11.2018
15:52

Neka Alegri uzme LS a onda da Zizu sedne i osvoji jos tri da se nadoknade sva finala☺

avatar
OGLoc
Friday, 02.11.2018
13:40

jedva cekam sljedecu juventusovu sezonu