Zidanova muka, danas izvodi tim koji sigurno ne bi bio u prvih pet u Primeri!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 21.11.2020.
11:16
Izvor: Sportske.net

Doduše i sada su četvrti, ali jedno je sigurno, ovaj tim više nikada neće igrati zajedno...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Zinedin Zidan se nikada nije suočio sa ovakvim problem. Bela ekspedicija je otputovala u Valensiju, tačnije Viljatral sa 20 igrača, ali samo je 17 već igralo za ekipu.

Nema Ramosa, Militao i Kazemiro su odradili testove nisu sigurni u rezultat, Jović je pozitivan, Valverde i Odriozola povređeni, Benzema rovit, mogao bi da ga izgubi za duži period i neće rizikovati.

Šta može da učini Zidan. Ohrabrenje je što se vraća Azar, ali nema napadač, počeće Marijano, kome ne veruje, iza je Odegard koji je retko dobijao šansu.

Kurtoa je na golu, levo Mendi, desnog beka nema, ali igraće Lukas Vaskez. Modrić i Kros su na sredini, Asensio i Azar iza Norvežanina i Dominikanca.

Madridski mediji pišu da ovaj tim nema vođu, da je i Azar rovit, da Viljareal ima mnogo samopouzdanja i da će ovo biti zaista ogroman ispit za Madriđane koji posle bruke u Valensiji moraju da pobede.

baner

Na klupi će biti Marselo, izgleda otpisani Isko, Aranda, Ćust, rezervni golman Lunjin Karvahal koji će sedeti povređen na klupi, a tu su i Brazilci Rodrigo i Vinisijus.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Saturday, 21.11.2020
14:16

Zato je angažovan Hernandez Hernandez. Dakle imamo u najavi izmišljen penal za Real, isključenje igrača Viljareala i poništen regularan gol Viljarealu. Trebalo bi to da bude dovoljno... :D

avatar
MunzeKonza
Saturday, 21.11.2020
23:25

Zato ce Mesi, odnosno Lesi sam da resi utakmicu protiv Atletika...