Zidanov gospodski odgovor na glasine o Mesiju

Autor: Stefan Matić
petak 03.07.2020.
19:37
Izvor: Sportske.net

Trener Madriđana ceni velikog rivala.

EPA-EFE/Juan Herrero
EPA-EFE/Juan Herrero

Povezane vesti

Barselona ne igra svoju ponajbolju sezonu što samo nagoveštava da su velike promene izvesne. A one bi mogle da dotaknu čak i do sada nedodirljivog Mesija. Kapiten šampiona Primere je 'stavio na čekanje' pregovore oko novog ugovora.

Real Madrid je sinoć možda napravio i ključni korak ka tituli šampiona, golom Serhija Ramosa savlada je Hetafe te sada razlika između "El Klasiko" rivala iznosi četiri boda na pet kola pred kraj prvenstva.

Zidana su pitali sinoć posle utakmice šta misli o celoj situaciji oko Mesija.

"Ne znam šta će desiti u budućnosti, ali se nadam da neće otići. On je u našoj ligi a mi želimo da imamo najbolje u svom prvenstvu"

Poštovanje je tu, videćemo šta dalje čeka Barselonu. Pored prvenstva imaju i revanš u Ligi šampiona protiv Napolija, jun naredne godine može biti sudbonosni za sam klub sa "Nou Kampa".

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Stanojkov
Saturday, 04.07.2020
00:03

Nadaj se k.... pijanoj zeni

avatar
Offside
Friday, 03.07.2020
23:39

Kada je Ronaldo otisao niko od borda rec nije rekao ukljucujuci i Zidana.Zidan je u tisini otisao bez i jedne reci a najmanje sto je trebao da uradi (ako je taj odlazak bio razlog i njegovog) je da izadje u medije i kaze to.Ispada da je precutao Ronaldov odlazak a da bi ga sada "zaboleo" Mesijev koji bi mu falio...Sta ima bilo ko iz naseg kluba da se mesa u Barsu i njihove probleme?Gledaj svoja posla i svoje dvoriste i mani njih!

avatar
NikkiCFC
Friday, 03.07.2020
22:19

Mali covek Mesi, ucenjuje Barsu svake godine.

avatar
Mirjevac
Friday, 03.07.2020
20:12

Koja glupost, novinari iz nekih tamo medija za koje nismo ni culi, lansiraju celo vreme neke neistine za koje nemaju argumentaciju, i sad jos veca glupost pitati Zidana sta on misli o nekim tamo neistina! hahaha, naj glupsa stvar sto glupi novinari mogu da lansiraju i da pitaju!