Zidan u problemima, tim za El Klasiko se nazire, dva napadača i to je LOŠA vest za Luku Jovića!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 06.12.2019.
12:07
Izvor: Sportske.net

Real će imati dosta problema, sve su manje šanse da će se oporaviti tri ključna igrača, Kazemiro je suspendovan, a izgleda da je Luka Jović izgubio mesto u rotaciji...

EPA-EFE/CHEMA MOYA
EPA-EFE/CHEMA MOYA

Povezane vesti

El Klasiko je sve bliži, strah se uvukao u Real, pre svega zbog povreda.

Ono što je sigurno je da izostaje Kazemiro zbog suspenzije, a Zidan bi mogao da izvede desetkovan sastav jer je Azar na štakama, a Marselo je doživeo povredu u najgore vreme.

Zbog toga, sa svim ovim nedaćama, Realov sastav se nazire, "AS" piše da će Zidan na teren izvesti dvojicu napadača, a igraće u formaciji 4-3-1-2. Naravno, ovo je u slučaju da se još neko ne povredi, do duela sa Barselonom, Real će dočekati Espanjol, gostovati u Valensiji pre puta na "Kamp Nou".

Na golu će biti Kurtoa, Karvahal je desno, Varan i Ramos štoperi, Mendi će na levog beka.

Ispred odbrane, Kros, zatim Modrić i Fede Valverde, Isko će biti najistureniji ofanzivni igrač, a u napadu će uz Benzemu biti Rodrigo.

Ovo je težak udarac za Jovića, očigledno mladi Brazilac ima prednost, a i njegov zemljak Vinisijus i naš napadač su u drugom planu pošto nisu iskoristili svoje šanse.

Rodrigo koji je bio planiran da igra za Kastilju, odnosno drugi tim, je uspeo da se nametne Zidanu, dva gola u ligi za šest mečeva gde je uglavnom ulazio kao rezerva i plus tri u tri meča u Ligi šampiona. Bivši igrač Santosa je plaćen 45 miliona i od Nejmara je najskuplji Brazilac koji je stigao u Španiju iz tamošnje lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Benz9
Friday, 06.12.2019
14:32

Zašto je Kasemiro suspendovan??

avatar
Badr Hari
Friday, 06.12.2019
14:29

The song remains the same. Ko god da fali Realu oni su desetkovani (setimo se da je tako bilo i kada je samo Modrić bio povređen). I onda sledi Real klasika: jedan min. 2 meseca, drugi 3 meseca, treći do kraja sezone itd., pa 'volšebni oporavak': jedan se vratio za 3 dana, drugi za 7, a treći za 10 dana. 😂

Sa druge strane Barsa je uvek 'kompletna' i u 'najjačem' sastavu (priznaje se da su malo oslabljeni samo ako je Messi povređen), a Alba, Semedo. Dembele itd. su 'nebitni' fudbaleri, tako da ko god da je (osim Messija) povređen ili suspendovan ni najmanje 'ne utiče' na sastav 'najjače' Barse. 😂

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 06.12.2019
14:09

kazemiro nije suspendovan...i da jeste suspendovan to bi odradio protiv espanjola ili valensije jer su te utakmice pre el klasika...mada mu preti suspenzija ako dobije jos 1 karton

avatar
T. Henry
Friday, 06.12.2019
13:26

Rodrigo i Vinisijus su krilni napadači

avatar
MunzeKonza
Friday, 06.12.2019
19:14

U sustini me ne bi cudilo kada je Zidan u pitanju, ali ipak je jos rano da se nagadja sastav kada imaju 2 utakmice pre toga.

avatar
T. Henry
Saturday, 07.12.2019
15:32

Ma ni mene ali mi se ne sviđa kad se svi ofanzivi igrači nazivaju napadačima

avatar
NikkiCFC
Friday, 06.12.2019
13:23

Skinut nam je ban!!

avatar
RocknRolla
Friday, 06.12.2019
14:55

Morace pazljivo da biraju pojacanja a da pritom ne sputaju mlade igrace koji su se dobro pokazali. Na zimu stoper i desni bek a na leto pojuriti Sanca ili Zahu i to je u sustini sve sto treba Celsiju.

avatar
MunzeKonza
Friday, 06.12.2019
19:14

Bravo, cestitke!