Zidan u nevolji, bez najboljeg u "El Klasiku"?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 08.10.2020.
12:52
Izvor: Sportske.net

Danas napustio tim reprezentacije.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Real Madrid posle četiri odigrane utakmice zauzima mesto broj jedan u Primeri.

Zidanov tim ima tri pobede i jednu nerešenu, posle reprezentativne pauze čeka ih Kadiz 18. oktobra, zatim Šahtjor u okviru LŠ tri dana kasnije a onda na red dolazi "Nou Kamp" i gostovanje Barsi 25. oktobra.

Ipak, danas su stigle nepovoljne vesti za Madriđane - Tibo Kurtoa je napustio pripreme reprezentacije Belgije zbog povrede i nećemo ga gledati večeras protiv Obale Slonovače ili u narednim utakmicama Lige Nacija.

Videćemo koji je intenzitet povrede golmana koji ove sezone briljira na golu Reala, Belgijanac je bio posebno odličan u duelu protiv Levantea.

Baner 6m

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Thursday, 08.10.2020
18:29

Pomislih da Ramos ne igra.

avatar
Badr Hari
Thursday, 08.10.2020
14:12

Iz naslova sam pomislio da je Lahoz fasovao kovid, ali opet kakve to veze ima kada su tu Manzano, Estrada, Munuera, Fernandez pa čak i najmlađi galaktiokos Bengoetxea (34) koji se nedavno proslavio protiv Betisa? Kad ono Kurtoa, hahah.

To što Ter Štegen neće biti na suprotnoj strani nema veze, ali je strašno da Kurtoa ne bude na golu Reala, a svi znamo da će se i on i svi ostali 'povređeni' naprasno 'oporaviti' od 3 dana do poslednjeg trenutka uoči El Klasika i odigrati svih 90 minuta, a uz to i predvođeni dvojicom od gore pobrojanih galaktikosa, jednim na terenu, a drugim u VARdrid sobi. Taj scenario se ponavlja apsolutno svake godine bez izuzetka.