Zidan tandem od 200 miliona ostavio u Madridu!

Autor: Milovan Longinov
sreda 05.08.2020.
18:27
Izvor: Sportske.net

Madriđani otputovali u Mančester, Zinedin Zidan poslao jasnu poruku - niste potrebni!

EPA-EFE/Juan Herrero
EPA-EFE/Juan Herrero

Povezane vesti

Geret Bejl i Džejms Rodrigez izostavljeni su sa spiska igrača za revanš osmine finala LŠ sa Mančester Sitijem.

Odavno je poznato da Zidan ne želi ovaj tandem u svojoj ekipi, a verovali ili ne, Real je za njihove transfere izdvojio 200 miliona evra, leta 2013. za Bejla je dao 110 miliona, a za Rodrigezov 88 godinu kasnije.

Ekspedicija Madriđana u četvrtak putuje u Mančester, Zidan je danas saopštio spisak od 23 igrača, na kom se nalazi i suspendovani kapiten Serhio Ramos, ali ne i Bejl i Rodrigez.

Dok je sa Kolumbijcem stvar izvesna, pošto je na pragu selidbe od par kilometara, više o tome OVDE, Velšanin i dalje odbija da ode iz Madrida, a i nijedan klub ne može da pokrije njegova ogromna primanja.

Real Madrid po svaku cenu želi da otera Bejla, jer ima još dve godine ugovora, ali Velšanin voli da prkosi i kaže da mu je lepo i da ne želi iz prestonije Španije.

Na spisku se nalazi i naš Luka Jović, koji će čekati šansu sa klupe.

Podsetimo, Siti je u prvom meču u Madridu slavio rezultatom 2:1 i ima veliku prednost pred revanš, koji je na programu u petak u 21.00.

Baner Liga Sampiona

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Wednesday, 05.08.2020
20:17

Lako je ostaviti 200 m€ u Madridu, a povesti suspendovanog Ramosa i biti magic ZiZu kada imaš Čakira, Kujpersa, Klatenburga, Rocchija, Olivera, Kassaija & Co. Uz takve galaktikose i Castilja bi završila posao. :D