Zidan spremio plan za Mesija!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 10.12.2019.
11:32
Izvor: Sportske.net

Šta će Real pokušati na "El Klasiku"? Već su to radili, nije im se isplatilo...

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Španija ne može da dočeka "El Klasiko". Iako se za vikend igra vanredno kolo, do najvećeg fudbalske utakmice na svetu je ostalo osam dana.

Sve oči uprte su u Mesija, neće ga biti protiv Intera, Valverde ima danas priliku da odmori ekipu i spremi ih za završnicu 2019. godine.

"Zidan ne želi nikakva iznenađenja, on veruje da ako zaustavi, odnosno uspori Mesija, pola posla je završeno, jer Barsa se prema mišljenju trenera Reala previše oslanja na Argentinca", piše "Sport".

Hoće li Mesi dobiti senku?

Izgleda da hoće, u pitanju je Fede Valverde, sjajni mladi Urugvajac koji je jedan od najboljih igrača Reala ove sezone.

Zidan je već ovo pokušava sa Kovačićem kao flasterom na Mesiju pre par godina, nije se baš isplatilo, razbijeni su sa 3:0. S obzirom na povrede, Zidan će verovatno probati sa duplim blokom na sredini, 4-4-2, a Rodrigo će, ako ne bude igrao Azar, biti uz Benzemu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Tuesday, 10.12.2019
15:50

E Velverde ako ga ne zaustavi niko nece.

avatar
P. S.
Tuesday, 10.12.2019
14:49

A postoji li inače bilo ko prema čijem se mišljenju Barsa ne oslanja previše na Argentinca? Naravno ne postoji fudbaler koga je nemoguće zaustaviti, pa ni Messi nije izuzetak - neko se zaustavlja jednim, neko dvojicom, trojicom, neko četvoricom fudbalera, pa ako treba tu je i peti itd., ali se uvek postavlja pitanje cene toga 'poduhvata'? Ako Suarez preskače lopte i poklanja ih protivniku, ako Grizman beži od lopte i vraća ih nazad (a uglavnom ništa drugo i ne radi), ako Rakitiću i Busquetsu treba čitava večnost da se oslobode lopte, ako nema nikakvih utrčavanja u protivnički šesnaesterac (pa makar i Vidala) itd. onda je zaustavljanje Messija 'pun pogodak'... u protivnom će se ključni pasovi 'zaustavljenog' Messija pretvoriti u asistencije (najčešće Suarezu). I to je cela 'mudrost'...

avatar
Mirjevac
Wednesday, 11.12.2019
01:59

Hahahaha, kako to barca se oslanja na argentinca, zasto i nebi kad je on NJEN igrac i zato se oslanja na njega! Eto i Zidan ce da se osloni na Valverdea da on zaustavi Mesija, i to je dobro posto je Valverde Realov igrac, tako malo je komicno kad neko pise da se neki klub oslanja na svog igraca! Plasim se da sa tim zaustavljanjem Mesija ne bude kao Barca protiv Majorke, da ne bude pet jedan, a barca je i na Bernabeu pobedjivala sa pet i sest gola!

avatar
Bádr Hari
Tuesday, 10.12.2019
13:09

ma ajte molim vas , svi znaju da mog idola Messija nikad niko nije zaustavio. ni na reprezentativnom ni na klupskom nivou. 😂😂😂

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 10.12.2019
12:57

Mislim da je Valverde mnogo cvrsci od Kovacica i da ima dobre sanse da zaustavi Mesija. Druga stvar, ako ostatak tima odradi svoje, u defanzivi, ali i u ofanzivi, onda imaju sanse da dobiju. Inace, Mesi ce u 90 minuta sigurno naci malo prostora i zabiti gol.