Zidan - Spisak mogućih naslednika sastavljen, hoće li "Slepi miševi" danas smeniti Francuza?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 27.01.2018.
10:37
Izvor: Sportske.net

Valensija je bila kobna za Beniteza i Anćelotija, danas je na redu Zidan. Novi favorit za klupu umesto Leva, a pridodato još jedno ime...

EPA-EFE/CHEMA MOYA
EPA-EFE/CHEMA MOYA

Povezane vesti

Zinedin Zidan je u sličnoj situaciji kao Anćeloti poslednjih pet meseci u Realu, sve je bacio sada na jednu kartu, Ligu šampiona, Italijan je izdržao tada do kraja sezone, ali je smenjen, iako su igrači bili za njega.

Zidan veruje da ima podršku svlačionice, no, i pored toga mogao bi i pre meča sa Pari Sen Žermenom da dobije otkaz, mada je to malo verovatno.

Danas ima ispit na "Mestalji" protiv tima koji je iznenađenje sezone i Real im gleda u leđa. Ako izgubi, Madriđani bi mogli da se nađu van top 4, što bi povećalo pritisak na Zidana.

Mediji traže naslednika, već smo pisali da bi privremeno rešenje mogao da bude Guti, legenda kluba i čovek koji radi u mlađim kategorijama, a da bi na leto Perez doveo trenera.

Jogi Lev je bio prva opcija, ali se njegovo viđenje prelaznog roka, navodno ne slaže sa Perezovim, nemački selektor ne želi Nejmara, već par igrača Bajerna, novog golmana i da se ojača štoperska linija.

Sada je prvi kandidat Maurisio Poketino, on je stara želja, Perez ga je navodno već kontaktirao, ali sam Argentinac nije načisto, videćemo kako će se odvijati stvari u Totenhemu. Nada Reala je da bi Kejn krenuo za njim, ali za tako nešto su male šanse.

I treći kandidat je iznenađenje, Jirgen Klop. On ima ugovor sa Liverpulom, ali ako ni ove sezone ne osvoji trofej i ne plasira se u Ligu šampiona (ovo drugo je malo verovatno), mogao bi da dobije otkaz. Zbog toga u Realu prate situaciju, pre par godina su procenili da Klop ipak nije dovoljno zreo za Real, sada su promenili mišljenje.

Italijani?

Alegri će ostati u Juventusu, sam je rekao da nema nameru da menja klub, a i njegov stil igre odbija Real, dok je Konte bliži Pari Sen Žermenu i o njemu Perez ne razmišlja, bojeći se pomalo i temperamenta Italijana koji često dolazi u sukob sa upravom.

Dakle, osnovna lista su tri kandidata, ili Guti kao stalno rešenje, jedna vrsta Realovog "Gvardiole", no to je ipak u ovom trenutku daleko od realizacije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Catalá
Saturday, 27.01.2018
16:33

Neka Real vrati Del Bosque-a iz penzije.On bi bio njihov Jupp Heynckes.

avatar
ViniciusJR
Saturday, 27.01.2018
14:07

Zao mi je Zizua, i ako me previse nervirao nekad, posebno zbog Benzeme...ali teško da se moze izvuci ove sezone. Licno bih volio Klopa ili Tuhela...Poketino bi isto bio dobar izbor.

avatar
Maestro Iniesta mquc
Saturday, 27.01.2018
14:00

Grof Bozovic je definitivno najbolja opcija za Real 😂😂😂😂

avatar
Uroš M.
Saturday, 27.01.2018
12:36

Hmmm, Zidan odlazi iz Reala a Konte verovatno iz Celsija. Mozda Roman pokusa da dovede Zidana. Povecao bi sanse Azarovog ostanka, a i Zidan je stedisa sto odgovara Celsijevoj upravi. Ne znam koliko je ostvarivo ali bih voleo da se desi a verujem i ostali navijaci Celsija. Prvo zbog Azara a drugo igrali bi atraktivniji fudbal.

avatar
MSSZRMK
Sunday, 28.01.2018
13:07

40 ubacaja sa krila je atraktivna igra.

avatar
Nistelrooy
Saturday, 27.01.2018
12:34

Hoćemo vengera

avatar
LuckyStrike
Saturday, 27.01.2018
12:33

Zidan u fazonu 😎 sve kul 😂

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 27.01.2018
12:08

Najbolji izbor bi bio .... Zidan !

avatar
MSSZRMK
Saturday, 27.01.2018
12:00

Treba veća promena od samog trenera.Bejl,Benzema,Marselo,Navas moraju otići.Dzabe bilo koji trener kada igrači rade šta žele.