Zidan sigurno odlazi, Perez ponovo moli svog omiljenog trenera! Ovo je lista kandidata!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 02.11.2017.
14:23
Izvor: Sportske.net

Tajming je nebitan, Zinedin Zidan je na pozajmljenom vremenu, najkasnije narednog leta, Real će imati novog trenera. Perez pokušava sa nemogućom misijom, lista ima četiri kandidata.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Zinedin Zidan je poljuljan, deo krivice ide njemu, mada na neke stvari nije uticao, pre svega kada je u pitanju prodaja igrača, pre svih Morate, ali i nedovođenje špica.

Ipak, mediji insistiraju da ni povrede nisu slučajne, a njegovo odbijanje da bilo šta promeni i pruži šansu mlađim igračima mu nije učinilo uslugu.

On ipak neće biti smenjen, kako se spekuliše, osim ako rezultati ne budu toliko loši da Real recimo do marta bude van svake šanse da osvoji trofej. Ali, jedno je sigurno bez odbrane titule, ili Lige šampiona, sigurno je da će otići, takve stvari Florentino Perez ne prašta.

U stvari, on je hteo da to oprosti samo jednom treneru, Žozeu Murinju, ali je Portugalac otišao, zbog sukoba sa Ronaldom i Kasiljasom. Murinjo je nedavno otkrio da je bio nesrećan u Madridu, a zanimljivo da je odbio ponudu Pereza da se vrati nakon što je otpušten Anćeloti.

Možda je i pogrešio, no i Murinjo ima svoj nespokoj u Mančester Junajtedu, pre svega zbog neslaganja sa upravom kluba, konkretno direktorom Vudvardsom koji je marketinški genije, ali ima problem u pregovorima oko igrača.

Zbog toga, španski mediji spekulišu da će Perez probati ponovo, da će Murinjo biti njegova prva meta narednog leta, ali i da su male šanse da Portugalac to prihvati.

U Madridu razmišljaju o Poketinu, no i on ima čvrst ugovor, mada kod trenera to ne znači puno.

Prvi kandidat je Jogi Lev, selektor Nemačke koji odlazi sa kormila "Pancera", ali, pominje se da je to zbog činjenice da je slobodan. Ako Alegri ode iz Juventusa, Real će verovatno probati da ga dovede u paketu sa Dibalom.

Uz novog trenera, uslediće i čistka u igračkom kadru, naime, Perez bi mogao da se odrekne Benzeme, Modrića, Kazemira i da dodatno podmladi tim, a izvesno je da će umesto Kejlora Navasa, stići novi golman, u idealnom slučaju De Hea ili Donaruma, a treća opcija je Kepa iz Bilbaoa.

Šta će Zidan?

Pa, ako bude upražnjeno mesto, i to je jasno, Juventus ga čeka, francuska reprezentacija je ipak dalja budućnost, naime, Dešamp ostaje do 2020. osim ako ne bude spektakularnog neuspeha u Rusiji.

Bilo kako bilo, Zizu će moći da bira...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MARCO NICO
Saturday, 04.11.2017
10:25

A i Figo je dosao 2000.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Thursday, 02.11.2017
22:10

Ovaj tekst nema nikakvog smisla...prvo uopste pricati o trenutnom povratku murinja u real je besmisleno...Drugo ako alegri napusti juventus velika sansa je da to upravo bude zbog Dibale i nikako njih dvojica ne idu u paketu...Poketino nije neko ko je po Perezovom ukusu gotovo sigurno..I na kraju perez da se odrekne kazemira aj i ajde,ali Modrica ??? treba mi objasnjenje jer su bez njega potpuno drugi tim..

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 02.11.2017
19:59

prvo je upropastio najbolji tim ikada sa Zidanom,Raulom,Fenomenom,Robertom Karlosom,Figom,Makeleleom itd. kad je otpustio Del Boskea nakon sto je ovaj za kratko vreme uzeo 2 LS i 2 primere . tako ce i ove da upropasti

avatar
DR DRE
Friday, 03.11.2017
11:54

Najbolji tim ikada? Dida- Kafu, Stam, Nesta, Maldini- Pirlo, Gatuzo, Sedorf, Kaka- Sevcenko, Inzagi/Krespo. Steta sto Pipo onda nije bio ni medju 18 u Istanbulu...

avatar
MARCO NICO
Friday, 03.11.2017
22:10

Zidan je kao igrac uzeo samo 1 LS, dosao je kod vas 2001.

avatar
El Clásico leyendas
Friday, 03.11.2017
19:26

jeste al ovaj tim je uradio vise

avatar
BojanMC
Thursday, 02.11.2017
19:32

Njima naravno treba neki Italijan. Italijanski treneri su pokazali da su neprikosnoveni i da i sa losim ekipama prave sjajne rezultate a kamoli sa igračima koje real ima. Bilo koga od italijana ako ugrabe nece pogrešiti, sem mancinija naravno.

avatar
AstorRed
Thursday, 02.11.2017
18:58

Celavi globus prodao dva extra igraca kao ne trebaju mu i kao on ce sa omladincima da igra ..trebao je da cuti i da glumi menadzera sa timom koji mu je sastavio perez a to su top klase!

avatar
Uncounquered
Thursday, 02.11.2017
18:10

Greska Reala je samo prelazni rok, gde je Real oslabio tim umesto pojacao...prodali su dve zvezde, nisu doveli zamene na tim pozicijama, a doveli mlade talente na drugim..,na to dodati veliki broj povreda, gde igraci moraju i nedovoljno oporavljeni da igraju, poput Iska i Marsela...dobro ce doci ova dvonedeljna pauza, taman da se igraci oporaviti od povreda i da se slegnu negativni utisci od prethodnih nedelja, onda koliko toliko uraditi nesto u zimskom prelaznom roku i dovesti neko pojacanje, iskljucivo napadaca i onda mogu na prolece opet da napadnu LS.

avatar
Go Hard or Go Home
Thursday, 02.11.2017
18:00

Nema potrebe da gledam ko je autor teksta, zna se.

avatar
RIP KOBE
Thursday, 02.11.2017
17:03

ma taj svemocni real moze da radi sta pozeli a

avatar
RMDmadritista
Thursday, 02.11.2017
16:34

Da se odrekne Kazemira i Modrica ? To bi bilo suludo. Sa Kazemirom u timu svi veznjaci imaju vecu slobodu u napadu, a stoperi vecu sigurnost u odbrani. Maestra Modrica nema potrebe komentarisati, moze on da pruzi jos minimum 2 dobre sezone.

avatar
Stevan Mikša
Thursday, 02.11.2017
16:22

Jos je rano za bilo kakve prognoze o trci za spansku titulu. Za sad stoje cinjenice da Real igra lose. Ako poprave formu, 8 bodova je dostizno. Ni Barsa nema neku igru, iako ima odlicne rezultate. Ali kad ih stigne umor, ili bude li se Mesi makar i na kratko povredio, oni ce napraviti kikseve. E sad, ako dobro kupe u januaru, to je vec druga prica. I smesan je deo teksta gde se kaze da ce Perez da proda Modrica i Kazemira. Prodaja Modrica bi bila ista kao kada je Milan pustio Pirla da ode.

avatar
Breaking Bad
Thursday, 02.11.2017
16:08

Čim pročitaš ovakve naslove, znaš odmah ko ih je napisao...

avatar
Juventino SS
Thursday, 02.11.2017
16:02

Dođi u Juve Zizu legendo, Alegri se izgleda prekombinovao previše i otišao u filozofe.

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Thursday, 02.11.2017
16:02

Znao sam da ce u Real brzo da zaborave sta je sve Zidan uradio za njih a posle Alegrija itekako bi zeleo da vidim crno belo legendu na kormilo Juventusa ...

avatar
S-I-M-K-E_
Thursday, 02.11.2017
16:00

Osvojili su 2 Lige Sampiona raznim spletom okolnosti,bilo je tu mnogo ofsajda i raznih srecnih situacija,ali bez obzira,moralo je biti i znanja..Zidan je sa Realom osvojio 2 Lige Sampiona i Prvenstvno...Ako ga na kraju sezone smijene,to ce biti najveca sramota u istoriji Reala...Ako mu uprava ne dozvoli jos jednu sansu,jer jedna losa sezona mora da se desi,onda je zaista bruka i sramota.Lik osvojio 2 uzastopne Lige Sampiona i da bude smijenjen na kraju sezone.Strava i uzas.

avatar
Los Vikingos
Thursday, 02.11.2017
15:57

Par losih rezultata i mediji odmah otpustaju Zidana i dovode neke nove trenere. Kontam koliko nemaju uspeha u svom poslu pa moraju ovakve gluposti da pisu da bi dobili na rejtingu.

avatar
John Cena
Thursday, 02.11.2017
15:50

Ovo je los potez, dati otkaz Zidanu. Covek je osvojio 2 LS za redom i Ligu prošle godine. I da ove sezone ne uzme ništa, ne treba mu zamerati. A ne posle jedne loše sezone koja je tek počela odmah otkaz

avatar
Mino Rajola
Thursday, 02.11.2017
15:29

Ja sinoć rekoh pa dobih minuse. Voli narod da negoduje kad neko misli svojom glavom i logično, a ne ostrašćeno. Zato smo tu gde jesmo.