Zidan se rastaje sa Realom na kraju sezone?

Autor: Nikola Miloradović
petak 06.03.2020.
17:19
Izvor: Sportske.net

Pojedini mediji najavljuju ovakav rasplet.

Foto: EPA-EFE/JESUS DIGES
Foto: EPA-EFE/JESUS DIGES

Povezane vesti

Vratio se Zizu krajem minule sezone da "gasi požar" u Madridu.

Osvojio je tri vezane Lige šampiona i potom se povukao sa mesta šefa struke na "Bernabeu", spekulisalo se zbog loših odnosa sa Florentinom Perezom.

Lopetegi i Solari nisu uspeli da ga naslede kako treba, pa se devet meseci nakon rastanka Zinedin Zidan vratio na klupu Reala.

Već je osvojio Superkup Španije ove sezone, ispao je iz Kupa kralja, ali je pobedom u "El Klasiku" preskočio Barsu i vratio "kraljevski" klub na čelo tabele.

U Ligi šampiona su u lošoj situaciji, ostali su bez kapitena Ramosa u porazu od Sitija 1:2 i to na "Bernabeu", pa će imati jako težak zadatak na "Etihadu" u revanšu.

baner

Bilo kako bilo, počelo je da se šuška da Zidan planira da napusti klub po završetku sezone.

On je izgladio odnose sa prvim čovekom kluba Perezom, ali zbog silnih problema u svlačionici navodno Zizu razmatra da ponovo napusti klub.

To nije sve, kako se navodno i Juventus sprema za napad na njegov potpis narednog leta.

Poznato je da je francuski stručnjak u odličnim odnosima sa prvim čovekom "Stare dame" Andreom Anjelijem, "Bjankoneri" ga za trenera žele već neko vreme, a na leto vide pravu priliku, pa su mu spremili i maksimalan ugovor.

Naime, ponudiće mu trogodišnju saradnju tešku oko osam miliona evra, kako je to maksimum koji mogu da ponude jednom fudbalskom treneru prema politici kluba.

Zidan

U Torinu veruju da bi im dolazak Zidana dao velike šanse za osvajanje Lige šampiona, ali i da bi privukao brojna velika imena iz svetskog fudbala, kao i sponzore.

Pritom bi i Kristijano Ronaldo širom otvorenih ruku dočekao dolazak čoveka sa kojim je osvojio tri trofeja u elitnom takmičenju zaredom i sa kojim je, pre svega, imao sjajnu saradnju.

Sve je još uvek na nivou spekulacija, ali gde ima dima...

Jasno je da bi Zidan jednog dana voleo da predvodi Juventus sa klupe, da li će taj dan doći već narednog leta?

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Friday, 06.03.2020
23:21

Kao sto sam i pre pisao,jedina sansa da Zizu napusti klub je da to sam zeli.Perez nije toliko glup da ga ponovo otera ali bojim se da ce preovladati Zidanova zelja da vodi Juventus...Meni i dalje nije jasno koga ce Perez dovestia kao zamenu.Iskreno se plasim opet nekog eksperimenta tipa Solari ili Lopotegi...

avatar
BlueBoy84
Saturday, 07.03.2020
09:31

Leonardo, poketino....

avatar
Mirjevac
Saturday, 07.03.2020
19:08

A sta je to dobro ucinio Zidan za real kao trener, nista, samo je kostao real? Preze je morao da kupuje trofeje LS da bi se opravdalo kako je to navodno real dobar klub i kako je to Zidan dobar trener! Perez je podplacivao Sudije, one iz UEF-e i FIF-e svi to znamo o dobro se secamo kako je real dobijao sve te utakmice u LS, znamo kako je pobedio u finale, Liverpul, sta je sve radio Ramos Salahu i onom golmanu Kariusu, a sudije nisu reagovale, pre toga sta je i kako je real u finale LS pobedio Atletiko isto tako uz pomoc sudija, zato kazem da je Zidan samo kostao reala a nista nije osvojio na fer plej!

avatar
Mirjevac
Friday, 06.03.2020
22:06

Zidan nikakav nije trener, on se slepovao na ono sto je ostavio Andjeloti, a ostalo je sve platio i kupio Perez, podkupio sudije, podkupio one iz UEF-e i FIF-e, i sve je mogo da osvaja" ali sve to ne traje vecno! Mislim da je bolje da ode da bi se Reala vratio da igra fudbal, a ne da podplacuje redom sve one koji odlucuju u fudbalu!

avatar
paok
Saturday, 07.03.2020
02:20

Bolje cuti nego sto lupetas.

avatar
Mirjevac
Saturday, 07.03.2020
19:09

Gde sam to pogresio pa lupetam?

avatar
BlueBoy84
Saturday, 07.03.2020
09:31

Sve što si napisao zapravo važi za barsu. Kad ode mesi pa da se barsa razigra

avatar
The 8th King of Rome
Friday, 06.03.2020
21:35
avatar
Mak-Juventino
Friday, 06.03.2020
20:45

Ako vec odlazi iz Reala , a ne verujem bas u to , onda moramo da ga dovedemo ! Ako vec ostaje , neka ostane i Sari

avatar
Karambol
Friday, 06.03.2020
20:20

Ovo nije nemoguce da se desi, Zidan je i izjavio kako bi voleo jednog dana da vodi Juve,plus tamo je i Ronaldo i mzd ce probati sa njim da osvoji jos makar jednu LS,video je Zizu sad da u Realu ne funkcionisu stvari kao pre,pogotovo bez Ronalda,mzd i privuce Mbapea da predje i da zaigra sa svojim idolom.

avatar
BlueBoy84
Saturday, 07.03.2020
09:33

+ za prelazak u juventus Zidana, ali - za Mbapea, jer je to u domenu naučne fantastike. Više šansi ima da Nejmar predje u Real, nego mbape u juve

avatar
Steffmajster
Saturday, 07.03.2020
09:53

stvari ne funkcionisu u realu sad jer se uveo var ;)

avatar
Misosesic
Friday, 06.03.2020
19:41

Kako da ne,Perez zna kakvih je problema imao sa trenerima nakon odlaska Zidana i sigurno to ne želi ponovo.