Zidan prelomio, neočekivano rešenje za Čelsi?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 21.02.2019.
10:07
Izvor: Sportske.net

Dosta toga se dogodilo sinoć, a izgleda da stvari počinju da izlaze na videlo...

EPA-EFE/J.J GUILLEN
EPA-EFE/J.J GUILLEN

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje Zidan ne želi da se upušta u avanturu u Čelsiju. Naime, Francuz se odlučio da čeka rasplet u Juventusu koji je posle sinoćnjeg poraza sve bliži, niko ne veruje da će nakon ispadanja u Ligi šampiona, Alegri ostati na klupi.

Zidan čeka šansu da ga nasledi, pre svega Juventus nudi sigurno okruženje, ali i stabilnost, jer niko ne zna šta će biti sa Čelsijem, delom zbog namere Romana Abramoviča da proda klub, delom zbog moguće kazne registrovanja igrača.

Zbog svega toga, Francuz bi radije tamo gde je igrao i "Miror" piše da je on to i rekao ljudima iz Čelsija, tim pre što navodno ima neku vrstu obećanja da će biti sledeći trener "Stare dame".

Čelsi se umesto toga okrenuo Loranu Blanu, koji je bio kandidat i da nasledi Murinja pre par godina, a dugo je bez posla.

Francuz bi prihvatio da odmah preuzme od Sarija, ali da mu se garantuje da će i sledeće godine biti trener. Čelsi je imao plan da nekoga od ljudi iz kluba, u slučaju da smeni Italijana, postavi do kraja sezone, u igri su Zola, Njuton i Paulo Pereira, najverovatnije onaj prvi.

Ali, Blanov pristanak bi sve promenio, mada na kraju, videćemo koliko će još potrajati Sari. Mnogi kažu samo dok ne izgubi Liga kup na Vembliju za vikend, dakle još danas u LE i finalu kupa, a i da osvoji trofej, neuspeh protiv Totenhema bi značio otkaz.

Navodno se već zna i otpremnima, on će dobiti jednogodišnju platu, od 5 miliona evra i biti slobodan da preuzme neku drugu ekipu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 21.02.2019
20:07

Pravo rešenje bi bilo - neki stariji, iskusan i kreativan menadžer, kao Arsen Venger ili naš Antić, oročeno na 2 do 3 godine, za koje vreme bi postavio stvari i polako uvodio - Lamparda, koji bi bio dugoročno i stabilno rešenje. Sve drugo mi izgleda kao senzacionalizam i kockanje.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 21.02.2019
17:44

Tko je i pomislio da bi dosao kod nas? Onaj tracak nade je bio Azar jer se medjusobno gotive pa reko ajde ali realno da nece kod nas.

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 21.02.2019
14:59

A ni Alegri nece biti dugo bez posla, eto njega u Madridu sledeće sezoneč...

avatar
Z
Thursday, 21.02.2019
11:22

Ko je uopste i mislio dq ce nam doci Zidan? P. S Lampard za dolazak trazi grancije u vidu ostanka Azara, kao i budzet od 200M£...