Zidan ponavlja istu grešku, zato Real nije šampion?

Autor: Milovan Longinov
nedelja 18.03.2018.
10:33
Izvor: Sportske.net

Real Madrid je lider, ali...

EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Da li znate da se danas sastaju prvi i četvrti tim La Lige kada bi se gledao drugi deo sezone? Da se gleda samo proleće, Real bi bio šampion, a Đirona u Ligi šampiona!

Real Madrid je i ove godine lider drugog dela sezone, ali na njihovu žalost, Barselona je previše pobegla jesenas.

Real danas dočekuje Đironu, a to će biti duel prvog i četvrtog tima kada bi se gledala tabela drugog dela sezone.

Real drugi put u poslednje tri godine kasno pali motore, samo prošle sezone, kada su Madriđani osvojili i titulu, Zidanov tim je bio konstantan.

U prvoj kada je Zidan nasledio Beniteza, Real je bio suveren od zime, usput je osvojio i Ligu šampiona, ali je Barselona takođe previše pobegla tokom jeseni i zasluženo osvojila titulu.

Real Madrid je u drugom delu prosuo samo četiri boda, u remiju sa Levanteom i porazu od Espanjola, i sa 22 boda, koliko ima i Atletiko, lider je prolećnog dela sezone.

Ono što je takođe u prvom planu, jeste golgetersko raspoloženje Madriđana, a posebno Kristijana Ronalda. Real je u drugom delu sezone postigao čak 32 gola, od toga je čak 14 dao Ronaldo, dok su Barsa i Atletiko dali samo 20.

Zanimljivo, Realov današnji rival, Đirona, je četvrtoplasirana ekipa u prolećnom delu, odmah iza velike trojke - Reala, Atletika i Barse što pokazuje da Katalonci zaslužuju Evropu ove sezone.

Upravo lošu jesen madridski mediji pravdaju gubitkom titule, jer Barselona igra konstantno, jedini je neporaženi tim i ima čak 15 bodova više od Reala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Loord Bobinjoo!
Sunday, 18.03.2018
19:19

Previse je rotirao i menjao formacije to ga je kostalo titule,i plus je klupa daleko slabija

avatar
Chelseaaaaa
Sunday, 18.03.2018
17:47

ali pazi ti ovo, molim te. Znaci u tekstu se govori kako zidan pravi gresku po treci put, a kasnije je navedeno, da je prve godine dosao tek na zimu (znaci nije mogao napraviti gresku), a druge sezone je bio konstantan i osvojio ligu. I onda najjaca recenica, Zidan opet pravi gresku!?!? :)

avatar
xenon 1989
Sunday, 18.03.2018
16:01

Pa i prošle sezone se sudije ušle u pravu formu u drugom delu sezone. Razlika je samo u tome što je ove sezone Barsa previše pobegla u prvom delu inače bi gledali reprizu prošlogodišnje sezone.

avatar
Armani
Sunday, 18.03.2018
15:36

Ne moze real da bude sampion dok messi ovako igra,prosle sezone su bili sampioni jer su sudije imale konstantnost a ne real!

avatar
RIP-chechk
Sunday, 18.03.2018
12:47

Ne simpatisem Real Madrid, ali mi tekst nije skroz najjasniji, kako Zidan ponavlja greske, koje je uradio Benitez? Beniteza su igraci bojkotovali, Zidan ima trenutno mentalno istrosen tim, koga su neuspesi tokom proteklih meseci naterali da se trgne, kako bih rekao. Titulu su izgubli, jer su se posle one pobede nad Barsom u super kup previse nabili i rekli mi smo najbolji, sad ne moramo da igramo vise.

avatar
Logika i argumenti
Sunday, 18.03.2018
12:42

A sto ne gledamo tabelu kada je Barsa vezala dva remija,sada bi bili u zoni ispadanja ako samo gledamo ta dva kola...

avatar
chaki
Sunday, 18.03.2018
11:54

I to protiv espanjola da nije odmarao dobili bi

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Sunday, 18.03.2018
11:34

Cuveno Realovo prolece:-D