Zidan: "Očekujemo više od Ronalda"

Autor: Beta Beta
sreda 19.10.2016.
11:14
Izvor: Beta

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da očekuje više od fudbalera te ekipe Kristijana Ronalda, koji je promašio nekoliko dobrih prilika tokom utakmice protiv Legije iz Varšave u Ligi šampiona.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Real je sinoć na svom terenu pobedio Legiju sa 5:1, u utakmici trećeg kola Grupe F u Ligi šampiona. Poveli su Madriđani u 16. minutu golom Gareta Bejla, a vodjstvo je autogolom duplirao Tomaš Jodlovjec u 20. minutu. Samo dva minuta kasnije gol za poljski tim postigao je bivši fudbaler Partizana Miroslav Radović, što je bio prvi gol Legije u Ligi šampiona posle 21 godine.

"Kraljevski" klub je obezbedio pobedu u 68. minutu golom Lukasa, a konačan rezultat postavio je Alvaro Morata u 84. minutu.

Ronaldo je asistirao kod trećeg i poslednjeg gola Reala, imao je nekoliko dobrih prilika u drugom poluvremenu, ali se nije upisao medju strelce.

"Svi žele da Kristijano postigne tri, četiri, pet golova. Imao je mnogo prilika protiv Legije, ali postigao je gol u prošlu subotu (u prvenstvu) i postići će novi narednog vikenda. Svi očekujemo više od Ronalda i on to zna. Želimo da postigne tri ili četiri gola. Nije postigao gol protiv Legije ali imao je dve asistencije i to mi se svidja", rekao je Zidan, preneli su danas britanski mediji.

Trener Reala rekao je da njegova ekipa mora da popravi igru u odbrani.

"Zadovoljan sam rezultatom, golovima. Jasno je da možemo da napredujemo. Ponekad ravnoteža u odbrani nije savršena, ali naš izbor je da igramo ofanzivno, iako smo rizikovali i pružali šansu protivniku. Najvažnija stvar je da postignemo gol i da pobedimo, a to smo uradili", naveo je Zidan.

Posle tri kola Real i Borusija iz Dortmunda imaju po sedam bodova u Grupi F, Sporting iz Lisabona ima tri boda, dok je Legija bez bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Real-an is back!!
Sunday, 23.10.2016
14:56

ronaldo je igrac koji je se osvojio sto se moglo osvojiti ,koji se dokazao i pokazao dugi niz godina ,on je igrac koji je na pragu 32 godine mnogi su tad zavrsavali karijere , bas me zanima kako ce igracki stojati lessi sa 32 godine vjerovatno ce kao i do sad ,recimo protiv valensije sudija pomagati i sta ce komentarisati ovi sto pumpaju desnicu na njega kao p.s , simke i druzina, kojima je ronaldo trn u oku...

avatar
P. S.
Wednesday, 19.10.2016
12:54

Pa gde ćeš više, čovek sam pobedio Legiju... :) Ovi Bejlovi, Vaskezi, Morate itd. su tu samo da popune broj... :)

avatar
BekutaN
Wednesday, 19.10.2016
11:57

Hajd ima uzvratna..napumpat ce on,sto mu Zizu nekadasnja legenda laska,pertlaš.

avatar
Lord Bobinjo Rulz!!!
Wednesday, 19.10.2016
19:20

Ma sta rece Stefane? A gde je pecat :D

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 19.10.2016
11:30

Koliko su ovi navijaci Reala i sama uprava optereceni time da Ronaldo postize golove,stvarno to ne shvatam,pa postoje i drugi igraci...Sinoc je Bejl dao 2 gola a niko ga ne spominje,ogromna nepravda prema ostalim igracima,pa ne igra Ronaldo sam fudbal.

avatar
CgRm4
Wednesday, 19.10.2016
13:00

Hahahahahaha legendo!Ko je dao dva gola?Bejl sig nije.Ko je opterecen Ronaldom?Ti.

avatar
Real-an is back!!
Sunday, 23.10.2016
14:57

pusti bre budali on je srecan da mu je lesi dao neregularan gol protiv valensije i da je potvrdio iz penala da je igrac utakmice jer mora se priznati da je velika stvar da lessi da gol iz penala hahaahah

avatar
Wednesday, 19.10.2016
13:12

Strah je stvarno razumljiv... Jer kada tvoja Barsa igra protiv nezaustavljivog igraca, onda je prirodno da se plasis,strah prerasta u mrznju a ona dalje u opsesiju..