Zidan objasnio, zbog čega Bejl ne igra protiv Sitija!

Autor: Beta Beta
četvrtak 06.08.2020.
21:25
Izvor: Beta

Velšanin nije u konkurenciji za tim.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Velški fudbaler Garet Bejl tražio je da ne bude u timu za utakmicu Lige šampiona protiv Mančester sitija, rekao je danas trener Real Madrida Zinedin Zidan.

"Bio je to privatni razgovor sa njim. Ostalo ostaje između njega i mene, ali rekao je da ne želi da igra", rekao je Zidan.

Bejl je poslednji put igrao 24. juna, a mnogi to povezuju sa time da Madriđani žele da ga se oslobode u predstojećem prelaznom roku.

Fudbaleri Real Madrida pokušaće sutra da nadoknade gubitak od 2:1 u prvom meču i plasiraju se u četvrtfinale Lige šampiona.

Meč Mančester siti - Real Madrid igra se sutra od 21.00.
Baner Liga Sampiona

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Friday, 07.08.2020
15:07

Jadan smo mi klub kada dozvoljavamo igracu (ma ko da je on) da se ovako igra i vuce za nos ovakav jedan klub...Rekao je da ne zeli da igra?Arbitrazni sud se lako pokrece,raskinuti ugovor na stetu kluba i isplatiti diletantu pare za ove 2 godine ugovora koliko ima.Smesno je da ovakve stvari sebi dozvolimo,on i onako nece igrati a moras ga placati a na sve to nece biti tu da te ovako provocira!

avatar
Nemanjici
Friday, 07.08.2020
06:37

Prevara od igraca

avatar
Dimebag Darrell
Thursday, 06.08.2020
22:45

Bas nam je objasnio

avatar
Badr Hari
Thursday, 06.08.2020
21:57

Ma kakav Bale, bitno je da će Felix Brych igrati. Ako City bude 2x bolji od Reala Brych će to lako nadoknaditi, a jedini problem može nastati ako budu 3-4x bolji, kao Ajax prošle godine, pa da ni Brych ne uspe da ih odvede u Lisabon. U svakom slučaju procena magic ZiZu-a i Pereza je da će Brych biti dovoljan, a Čakira, Kujpersa i Klatenburga čuvaju za naredna 3 meča. :D