Zidan o "sramoti" i "krađi"!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 14.04.2018.
14:01
Izvor: Sportske.net

Mediji iznervirali trenera Reala.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Zinedin Zidan je ponovo reagovao na pisanja katalonskih i evropskih medija da je Real ukrao polufinale protiv Juventusa.

"Trebalo bi da se sramite, nikome ništa nismo ukrali, zaslužili smo plasman u polufinale", iznerviran je Zidan.

On je dodao da ne želi da komentariše Bufonove postupke, ali zna da je teško zadržati hladnu glavu.

"Sva naknadna tumačenja penala koji je sufija video i koji je postojao su čista zloba, zavist prema najboljem klubu na svetu", dodao je Francuz.

On je zatim pričao o duelu sa Bajernom.

"To je 50-50, nema favorita, jedina prednost je što igramo kod kuće. Bajern je najjača ekipa u Evropi u ovom trenutku i biće teže nego prošle godine"
, dodao je Zidan čiji je tim u kontroverznom dvomeču i posle isključenja Vidala eliminisao Bavarce i zatim osvojio pehar u Kardifu protiv Juventusa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
vkjn
Saturday, 14.04.2018
17:22

U dvomeču sa Bajernom Ronaldo jeste dao 2 gola iz ofsajda, to stoji i tu nema nikakve dileme. Ali, isto tako su Bajernu dosuđena dva nepostojeća penala, plus kod autogola Ramosa u momentu kada Miler grudima spušta loptu Levandovskom, on se aktivira iz ofsajda. Mene zanima sledeće: Zašto niko to ne spominje? Zašto niste realni? Zaboravite mrznju prema Realu.

avatar
Misosesic
Saturday, 14.04.2018
15:02

Ma Zizu nemoj da se pravdas za nesto za sta nemaš potrebe.Ljudi su uvijek bili protiv velikih a Real je najveći.

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 14.04.2018
14:29

Napad je najbolja odbrana, video Zizu sta se desilo pa mora da se zalaze za klub, nisu zasluzili ovo polufinale a na kraju ga mozda i osvoje, dva x mozda nekad neko osvoji LS ali tri nema sanse, Real ima priliku da to uradi i sigurno da je to motiv vise da se koriste sva dozvoljena i nedozvoljena sredstva da se dodje do cilja

avatar
World is.... REAL
Saturday, 14.04.2018
14:53

Daj druže, u prvoj utakmici smo vas razmontirali. U drugoj ste dali treći gol zbog greške našeg golmana, Real pogodio precku, dao gol ali je poništen zbog ofsajda koji nije bio. Ukupno je Real bio bolji a ti kažeš da nije zaslužio dalje?!!!

avatar
_mladen_
Saturday, 14.04.2018
14:25

Daj Zizu nemoj sad pricati te price, bilo te je sramota da gledas ono. Mlras to da pricas, kao sto moras konstantno da hvalis ovu primadonu.

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 14.04.2018
14:25

Sufija je pravi izraz za onog sudiju

avatar
Adriano Leite
Saturday, 14.04.2018
14:10

Pa i nisam siguran da je Bajern najjaca ekipa u Evropi u ovom trenutku. Ne deluju mi dovoljno sigurno i jako kao ranije ali videcemo. Iskreno mi je drago zbog zreba ,prizeljkivao sam novi dvomec Bajerna i Reala. Takodje,postoje sanse da Ligu Sampiona osvoji tim koji nije imao skoro nikakve sanse (Roma ili Liverpul). Oba tima su me odusevila igrom i borbenoscu.