Zidan ne pomišlja na odlazak, evo šta je obećao!

Autor: Beta Beta
četvrtak 22.10.2020.
13:43
Izvor: Beta

Može li sve da promeni u ''El Klasiku''?

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Trener fudbalskog kluba Reala iz Madrida Zinedin Zidan rekao je da je sposoban da popravi situaciju i prihvatio je odgovornost posle iznenađujućeg poraza od Šahtjora u Ligi šampiona.

"Vidim da sam sposoban da ovo popravim, to ću i pokušati. Pokušaće i igrači. Tražićemo rešenje i naći ćemo ga. Sada se moramo pripremiti za subotnju utakmicu protiv Barselone", rekao je Zidan, preneo je Skaj.

Fudbaleri Real Madrida izgubili su sinoć na svom terenu od Šahtjora iz Donjecka sa 2:3, u prvom kolu Lige šampiona.

"Završilo je kao splet svega. Pogrešili smo kod prvog gola, a kasnije nam je nedostajalo malo samopouzdanja. Srećan sam zbog igrača koji su reagovali u drugom poluvremenu jer ne zaslužuju takve stvari.

Bila je to loša utakmica, loša noć. Ja sam trener, ja sam taj koji treba da pronađe rešenje i pronaći ću ga", rekao je on.

"Ja sam odogovoran i pošto je prvo poluvreme bilo loše, nisam nešto dobro uradio
", dodao je Zidan.

Fudbaleri Reala sledeću utakmicu igraju u sedmom kolu španske lige u subotu na gostujućem terenu protiv Barselone od 16 sati, u velikom derbiju Primere.
-
Baner
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Thursday, 22.10.2020
14:07

Ako dobije Barcu , bice opet najbolji na svetu , ako izgubi , los i nikakav ..

avatar
Badr Hari
Thursday, 22.10.2020
16:29

Zato su angazovani Munuera na terenu i Martinez u VARdrid sobi da od Alzirca pojmasa ponovo naprave magic ZiZu-a. Ako oni nisu dovoljni da se pobedi ovakva Barsa onda je u problemu, jer su mu jedina teza artiljerija Lahoz na terenu i Manzano u VARdrid sobi (moze i obrnuto). Barsu ocigledno nije podcenio kao Sahtjor, kada je dozvolio da sudi neki tamo Jovanovic, pa smo videli kako se zavrsilo. :D

avatar
Don Carlo
Thursday, 22.10.2020
13:54

nije ti ni drugo poluvrijeme bilo puno bolje, dva izlaska na Kurtou 1 na 1, srecom golman skinuo. Očajna igra nije samo sinoc, nego traje vec neko vrijeme. Pomaka u igri nema, igraci ne napreduju uopste, najbolja varijanta je stagnacija. Nista novo ne donosi, niti zna kako da pokrene ekipu. Prodao Jamesa, Regulona i Hakimija a zadrzao Iska, Odriozolu i Marsela, tri promasaja za jedan prelazni rok, bravo.

avatar
Badr Hari
Thursday, 22.10.2020
13:50

Ma neee prijatelju, ti si sve odlično uradio nego Jovanović nije uradio ono što su radili Čakir, Kassai, Rocchi, Kujpers, Oliver, Klatenburg itd. tako da je on direktan krivac za poraz Reala. :D