Zidan ih opet odbio, Real počeo pregovore sa novim trenerom?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 07.03.2019.
11:05
Izvor: Sportske.net

U Engleskoj uvereni da je dogovor blizu, pitanje je samo tajminga...

EPA-EFE/J.J GUILLEN
EPA-EFE/J.J GUILLEN

Povezane vesti

Zinedin Zidan je po drugi put odbio poziv da se vrati u Real. On će čekati leto, navodno je i Anjeliju rekao da ne želi da preuzme klupu, ako Alegri ode pre kraja sezone. Francuz je zainteresovan za Juventus, ali hoće dobro da razmisli.

Ovo je bio znak da Perez počne pregovore sa Mendešom.

Naime, sve je izvesnije da će se Murinjo vratiti na "Bernabeu", to bi bio popularan potez kod navijača, i spasio kožu Perezu.

Prvi čovek Reala ima jasan cilj, da se dogovori sa Murinjom što pre, ako je moguće do sledećeg meča, što je ipak preambiciozno.

Sa druge strane, Murinjo razmišlja, on će najverovatnije prihvatiti ponudu, ali bi želeo da to bude od leta i potrebne su mu garancije oko ekipe.

"Nemam problem da se vratim", bilo je sve što je rekao, sa druge strane već se radi na procesu pomirenja sa Ramosom, iz prethodnog mandata tu je sedam igrača u klubu, engleski mediji tvrde da je dogovor blizu.

Murinjo će verovatno tražiti da ostanu i Bejl i Marselo, probaće da sastavi tim od nekoliko poznatih lica, ali i par pojačanja.

U vreme najbolje Barselone, on je uspeo da uzme jednu titulu i sruši sve rekorde, osvojio je i kup kao i Superkup Španije. Na klupi je bio tri godine, otišao je posle sukoba sa Ronaldom i Ramosom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Thursday, 07.03.2019
15:39

Hahaha pa srecno vam unistenje kluba kraljevici ! XD Koliko vidim Barsa ce uskoro i matematicki da preuzme primat po domacim titulama.

avatar
Badr Hari
Thursday, 07.03.2019
15:22

Zidan? Jel to onaj sto nije hteo da proslavi sa svojom ekipom 'vise nego zasluzenu' elikinaciju Juvea i plasman u polufinale LS, nego je zbris'o u tunel cim je lopta izlizanog sa bele tacke zatresla mrezu Juvea? Fotofinis je na kraju morao da odluci da li je lopta pre zatresla mrezu ili je Zidan bio u tunelu. :D

avatar
Pogled
Thursday, 07.03.2019
14:53

Murinjo je obicni folirant!Destruk ijon u igri,dizanjem tenzija,sukobima pokusava da nadomjesti ono sto nije,a to je dobar trener!Real je rjesenje rekonstruciji tima i dovesti Poketina!Alegri je trener koji ce se pogubiti u svemu,jer niti je Real Juventus S niti Spanija Italija!

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 07.03.2019
13:32

Real Madrid - (Ronaldo + Zidan) = 0

avatar
Stratford
Thursday, 07.03.2019
12:19

Ako se ovo desi, bit će to posljednji ekser u sanduku Reala. Neće se oporaviti sljedeću deceniju

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 07.03.2019
12:18

Zidan ih nije odbio...razgovarao je sa Perezom i spreman je da se vrati ako Perez odluci da uloži novac u nove igrace...Zidan je i u svojoj poslednjoj sezoni u Realu upozoravao Pereza da ekipa ima velike padove i da treba dovesti nove igrace a Perez je to odbio nakon čega je Zidan otišao

avatar
NikkiCFC
Thursday, 07.03.2019
14:54

Bas mislim da je Zidan taj koji je odbijao bilo kakav izlazak na trziste. Bio je prezadovoljan Navasom npr, Benzemom, Moratom itd... A inace ne mogu da verujem da Murinjo moze opet da dobije top posao nakon svega sto je uradio na poslednja dva.

avatar
Nemanja Dimitrijevic
Friday, 08.03.2019
05:39

A sta je to lose uradio na poslednja 2 ?

avatar
Thursday, 07.03.2019
15:37

Daj bože da je istina to što pričaš. Ja bi lično voleo da se Zidan vrati i da bude smena generacije u Realu. Ali mislim da je to samo moja fantazija i ništa više. Za Murinja ne znam. Mislim da je njegovo prošlo.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 07.03.2019
12:14

Murinjo se vraca , vraca se prosecnost