Zidan dobio novu ponudu, hoće li trenirati Mesija?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 24.09.2018.
09:27
Izvor: Sportske.net

Konkretan poziv već upućen, ali čini se da ima druge planove...

EPA-EFE/J.J GUILLEN
EPA-EFE/J.J GUILLEN

Povezane vesti

Dejvid Bekam je ponudio klupu bivšem saigraču.

Naime, Majami je otvorio pregovore sa Zinedinom Zidanom oko mesta trenera 2020. godine, Bekamova nova franšiza želi u velikom stilu da započne odiseju u MLS, a već smo pisali, probaće da ubede Lea Mesija da karijeru završi u Americi.

Navodno je Zidan saslušao predlog, ali daleko je mart 2020. sa druge strane, njega čekaju dve klupe, jedna je Junajtedova, ako Murinja smene, druga Juventusova, ako Alegri osvoji sve ove sezone i odluči se na odlazak posle pet godina.

Zidana hoće i Real, Perez ga ubeđuje navodno da se vrati, posle godinu pauze, međutim za tako nešto šanse su male.

Zidan će naredne godine biti na nečijoj klupi, to je sigurno.

"Vratiću se posle pauze, to je moj posao", nedavno je rekao novinarima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Logika i argumenti
Monday, 24.09.2018
12:38

Zilo nista nije doneo novo...Iskoristio je situaciju kada je barsa oslabila a real jednostavno po igrackom kadru bio prejak za sve sem barselone plus gurale sudije kao nikad u istoriji...ta crna istorija pamti samo rezultate a real u te 4 lige sampiona nikog nije nadigrao sem juventusa u finalu...Necu da se spustam na nivo nekih koji su govorili da gvatdiola uzme benevento i da se dokaze al smem da potpisem da zilo nece imati slican uspeh kao u realu bilo gde da ode.Juventus i bajern ne racunam to je dupla kruna dobar dan...Gvardiolin potpis je posed lopte,kolektiv i davljenje protivnika dok cemo zila tek da vidimo...

avatar
conecorleoneRM
Monday, 24.09.2018
15:47

Zidan izvlaci najbolje iz pojedinca i tempira formu uvek kad je najpotrebnije. Svakog su nadigrali u poslednih par godina u ls sem mozda bajerna prosle godine,i juve,psg,atletiko,citi,bukvalno su gazili redom i to je njegov pecat. 3 ls za 3 godine eeej,to nece ponoviti niko. Barselona nikad slabija a nikad vise para nisu ulagali u pojacanja. Gvardiola je strasan trener,uneo je inovacije i u bajernu i sitiju a Zidan ce imati uspeha sa svakim klubom jer covek poznaje igru,cuti,radi i osvaja trofeje.

avatar
Devil born 1878
Monday, 24.09.2018
11:41

Gde ima dima, ima i vatre, dolazi u Junajted, sad samo na zimu ili leto

avatar
MSSZRMK
Monday, 24.09.2018
10:21

Real Madrid iscrpi svakog trenera,igrača i drugog.