Zidan blizu kraja, svlačionica ustaje protiv viđenog naslednika, imaju svog kandidata!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 20.09.2019.
09:22
Izvor: Sportske.net

Odlučiće Florentino Perez, ako Zidan ode do kraja meseca, njegov kandidat se zna. Ali većina uprave, kao i igrači imaju drugo viđenje i, po njima, bolje rešenje!

EPA/GEORGI LICOVSKI
EPA/GEORGI LICOVSKI

Povezane vesti

Real je uložio 300 miliona u tim, rezultati su loši, igra još gora, poraz od Parižana je napravio nove probleme. Perez je nezadovoljan, još od insistiranja Zidana da dovede Pogbu, ispostavilo se da je namera trenera da odbaci Bejla i Rodrigeza pogrešna, njih dvojica su u ovom trenutku, uz Benzemu, najbolji igrači Merengesa.

Jasno, smena trenera uvek pokrije probleme, nije Zidan sam odlučivao u prelaznom roku, neki igrači su dovedeni pre njega, Militao na primer, neke želje su mu ispunjene, a pustio je Ljorentea i Sebaljosa i sada upao u krizu sa veznim redom.

Svi vide Murinja na klupi, to je želja Pereza i navijača, ali ima i protivnika. Pre svega kod većine uprave, ali i igrača.

Naime, prema informacijama španskih medija, oni smatraju da je Alegri bolje rešenje, trener koji ne izaziva tenziju, ume da drži svlačionicu pod kontrolom i nikada ne istupa iz okvira saradnje sa klubom, drugim rečima, timski igrač.

Zbog toga Italijan ima šansu, on je na odmoru, ali bi zbog Reala verovatno skratio godinu van fudbala. Alegri je odbio pre godinu dana Real, ali jedino jer je dao reč Juventusu da će ostati još sezonu, tada je rekao Perezu da ga zove sledeće godine.

Da li je sada šansa, Zidan je dobio četiri utakmice da sredi stanje, ali igra sa Seviljom u gostima, neporaženom Osasunom, zatim "Madrilenjo" i toga dočekuje Briž. Hoće li ga Real smeniti pre pauze?

Moguće, pogotovo ako ne uzme bodove u Sevilji i izgubi od Atletika...

Odluku će doneti Perez, ali sa druge strane, mora da vodi računa o reakciji igrača, oni najiskusniji, pre svih Ramos su protiv Murinja zbog haosa koji je ostavio prilikom prvog trogodišnjeg mandata u klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Friday, 20.09.2019
12:46

Alegri je najbolje resenje!Njega je trebalo dovesti pre pocetka sezone a ne sada ali nije kasno!Murinjo ce doneti promene ali pitanje je koliko je to onaj stari Murinjo posle brodoloma u Celziju i UTD-u...Anceloti je dokazano dobar takticar i covek koji jako dobro cita protivnoka u toku meca,nesto sto Realu fali ove i prosle godine.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 20.09.2019
11:39

Ni kriv ni duzan , Max Alegri ! Milan , Juve pa Real , da se zna ko je najbolji na svetu :DDD

avatar
El Clásico leyendas
Friday, 20.09.2019
11:28

nema sta grdan naslednik , dovede Mourinha koji je na vrhuncu svoje karijere i koji uopste nije izlapeo i prolupao, i koji pored toga igra ultra napadacki fudbal sa neverovatnim visokim presingom . on bas odgovara Realu jer je svetlosnim godinama daleko od defanzivnog fudbala.

avatar
Misosesic
Friday, 20.09.2019
10:43

Zidan treba da ostane nije čovjek kriv sto mu hvali pola tima Ramos,Marselo,Modrić,Asensio,Vinisiis.Real je bio u problemima i kad je Ronaldo igrao ako nije bilo Ramosa,Modrica i Marsela.Ostaviti Zidana i navaliti na Mbapea to je ključ za Real.Jedina greška Zidana je sto nije odustao od Pogbe i doveo Eriksena koji bi mu mnogo značio sad kad nema Modrica posto su sličan tip igrača.

avatar
Milos Ilic_fb1
Friday, 20.09.2019
10:36

Alegri je definitivno odlicno resenje za Real. Covek je odmeren, kvalitetan strateg, i mislim da bi bio bolji izbor od Murinja.

avatar
Benz9
Friday, 20.09.2019
10:10

Ko god dosao isto mu se pise... dosli smo u situaciju poput Junajteda da nam treba 6-7 novih igraca...od trenutne postave jedino Karvahal,Varan,Bejl i Benzema zasluzuju da ostanu ostali su svi daleko ispod potrebnog nivoa... Pojacanja koja su dovedena su tu samo da popune broj, a ne da podignu igru...

avatar
Man united
Friday, 20.09.2019
09:33

Уф, не ваља. Коме сад да увалимо Погбу ако Зидан оде.