Žervinjo - Kratak fitilj ili kratka pamet?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.01.2015.
19:09
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Obale Slonovače i fudbaler Rome Žervinjo mogao bi da propusti preostale dve utakmice grupne faze takmičenja na KAN usled svog neshvatljivog poteza kojim je naterao sudiju da mu pokaže direktan crveni karton.

Beta/AP Photo/Petr David Josek
Beta/AP Photo/Petr David Josek

Povezane vesti

Reprezentacija Obale Slonovače vadila je mast iz propasti u prvom meču na Kupu afričkih nacija a samo zahvaljujući fudbalerima Mančester Sitija i napadaču CSKA Seidu Dumbiji "Slonovi" su uspeli da spreče bruku.

Jedan od glavnih favorita za osvajanje trofeja u Ekvatorijalnoj Gvineji remizirao je sa Gvinejom rezultatom 1:1 u prvom susretu prvog kola u grupi "D" a utakmica igrana u Malabou mogla bi da bude poslednja za fudbalera Rome Žervinja u okviru grupne faze takmičenja.

Reprezentativac Obale Slonovače napravio je neshvatljivo neinteligentan potez u 60. minutu utakmice posle čega mu je opravdano pokazan direktan crveni karton.

Na stranu to što je pri vođstvu Gvineje ostavio saigrače na cedilu, Žervinjo je ovakvim potezom verovatno završio učešće u grupnoj fazi takmičenja.

Zbog udaranja protivničkog igrača bez lopte mogao bi da pauzira dve ili tri utakmice pa samo od njegovih reprezentativnih drugova i selektora zavisi da li će imati priliku da zaigra u eliminacionoj fazi takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
baldekeita
Tuesday, 20.01.2015
20:17

Kratka pamet da budem kulturan,ali ono sto je posle uradio je jos veca sramota.Poceo covek da se iscudjava,napada sudiju,priziva Bogove i zali se na nepravdu...U pobedi se ne ponesi,u porazu se ne ponizi!