Zenit izjednačio rekord star dve decenije!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.10.2015.
23:13
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Zenita vezali su treću uzastopnu pobedu u grupnoj fazi Lige šampiona čime su izjednačili rekord star punih dvadeset godina koji je do večeras držao moskovski Spartak.

BETA/AP Photo/Dmitry Lovetsky
BETA/AP Photo/Dmitry Lovetsky

Povezane vesti

Nakon trećeg vezanog trijumfa na startu nove sezone u Ligi šampiona fudbaleri Zenita nalaze se na pravom putu ka plasmanu u eliminacionu rundu takmičenja.

Sa devet osvojenih bodova ekipa iz Sankt Petersburga zauzima lidersku poziciju na tabeli grupe "H", a čini se da bi eventualno Valensija mogla da bude jedini pravi takmac ruskom sastavu u trci za prvo mesto.

Večerašnjim trijumfom nad Lionom ekipa Zenita je izjednačila rekord star punih 20 godina koji je u sezoni 1995/1996 postavio moskovski Spartak.

Spartak je do večeras bio jedini ruski klub koji je uspeo da dobije sve tri uvodne utakmice grupne faze Lige šampiona, a ukoliko Zenit 4. novembra kao gost dobije Lion ostaće upisan kao prvi ruski klub sa četiri vezane pobede na startu elitnog takmičenja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Eusebio
Tuesday, 20.10.2015
23:42

Konacno igraju kako se ocekuje od jedne tako skupe ekipe, svaka cast!

avatar
Eccentric
Tuesday, 20.10.2015
23:33

Hulk ubica kakvi golovi ali simke i kompanija esad caps lok inikesta i ostali ce reci mesi najbolji ikad. On je bolji jeste ali onakav gol moze samo da sanja zaa mene igrac koji nije dao gol od 20, 30 m ne moze nikad da bude najbolji. Konstantan je igra dugo dobro skoro deceniju ali nije ni u top 5 ikad a trenutno ni u top 20.

avatar
fcb
Wednesday, 21.10.2015
01:35

Hahahahahahahahahahahahaha pa ovaj tvoj kriterijum je dovoljno rekao o tvom poznavanju fudbala, i moram ti reći da se razumijes u fudbal jednako kao ja u nuklearnu fiziku

avatar
Ulquiorra Cifer
Wednesday, 21.10.2015
04:04

Na drugoj vesti procitah tvoj kom da si realan, Ha-Ha..