Željo, ne brini, Džeko je uz tebe!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.07.2015.
15:07
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko na "Tviteru" je poslao simpatičnu poruku podrške svom matičnom klubu koji će večeras pokušati da izbori plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

fkzeljeznicar.ba
fkzeljeznicar.ba

Povezane vesti

Fudbaleri Željezničara pokušaće večeras da odbrane gol prednosti iz prvog meča sa Ferencvarošem i da na taj način overe plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Željo je prvu utakmicu dobio zahvaljujući pogotku koji je postignut u poslednjem minutu susreta a uoči večerašnjeg okršaja na "Grbavici" podršku "Plavima" pružio je i reprezentativac BiH Edin Džeko.

Napadač Mančester Sitija priključio se Željezničaru sa svojih deset godina, prošao kompletnu omladinsku školu kluba iz Sarajeva, a nakon dve sezone u prvom timu preselio se u Teplice.

Danas je na svom "Tviter" nalogu postavio fotografiju člasnke kartice FK Željezničar uz komentar "Idemo plavi, hrabro večeras"!

Utakmica na popularnoj "Grbavici" počinje u 18 časova a ukoliko eliminiše Ferencvaroš klub iz Sarajeva u trećem kolu očekuje dvomeč sa Standardom iz Liježa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bjelitigar
Thursday, 23.07.2015
16:09

Ne igra se na Grbavici vec na Koševu..nažalost..Željoooooo

avatar
bjelitigar
Thursday, 23.07.2015
16:08

Igra se na Kosevu a ne na Grbavici..nazalost..Zeljooooo