Želi ga Čelsi? Evo šta Jokan kaže o tome i šta mu se u Čempionšipu ne dopada!

Autor: Darko Mitrović
subota 10.03.2018.
10:41
Izvor: Sportske.net

Srpski stručnjak reagovao na jučerašnje spekulacije o interesovanju Čelsija za njegove usluge.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Odnedavno je ekipa Fulama omiljena među brojnim ljubiteljima fudbala u Srbiji, s obzirom da ovu ekipu sjajno vodi Slaviša Jokanović, a odnedavno Aleksandar Mitrović blista u dresu kluba sa ''Krejven Kotidža''.

Danas od 16 časova gledaćemo ih na teškom gostovanju ekipi Prestona, a u najavi te utakmice, Slaviša Jokanović je naglasio da je Preston jedna od najagresivnijih ekipa u ligi, uz nadu da će njegovi igrači biti adekvatno zaštićeni tokom meča.

''Mnogo zavisi kakvog ćemo sudiju imati u ovom meču. Kada gledam Premijer ligu, znam da mogu da očekujem jedan nivo suđenja, manje ili više. Ali, u Čempionšipu ponekad sam zbunjen, jer je neizvesno kako će sudija da kontroliše situaciju'', istakao je Jokanović.

Juče je kao bomba odjeknula vest da Roma Abramovič želi Slavišu Jokanovića na klupi Čelsija od sledeće sezone, pa je i to bilo neminovno pitanje za srpskog stručnjaka na konferenciji za medije.

Nije im dao konkretan odgovor...

''Suviše sam zauzet pripremom za utakmicu sa Prestonom da bih razmišljao o spekulacijama i drugim klubovima. Imam mnogo posla ovde gde sam sada, i moram da budem fokusiran na to'', poručio je Jokanović.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke