Žele titulu - "Fosun International" gura novi tim u Premijer ligi, "rađa" se neki novi Mančester siti!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 11.08.2018.
10:39
Izvor: Sportske.net

Da li će ovo biti moguće?

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Volvsi ili Volverhempton, kako im je pravo ime, pokušaće ove sezone da stignu do top 10 Premijer lige, to im je cilj za kraj sezone.

Dakle, ostanak je nešto što podrazumevaju, a da li će se i desiti, ostaje da vidimo za nekih 9-10 meseci.

Ove godine su imali 70 miliona funti transfer budžet, toliko su i potrošili, došao je veliki broj mladih igrača, ali i onih iskusnih poput Mutinja, Patrisija i Raula Himeneza.

Adama Traore, Diogo Žota i Vili Boli su najviše plaćeni, njih trojica ukupno 46 miliona, pa uz već postojeći tim koji se prošetao Čempionšipom imaju dobru ekipu za takmičenje u Premijer ligi.

Nuno Espirito Santo smatra da je tim jako pozitivan, a gazde kluba su istakle da će u narednih deset godina ekipa pokušati i da osvoji Premijer ligu ukoliko bude rasla iz godine u godinu.

"Fosun International" je firma koja vodi Volvse, oni će ulagati sve više i više kako sezone budu odmicale i cilj im je da se prvo domognu Lige šampiona, a potom i titule.

Realnost?

Pomenuta firma je kineska, radi se o konglomeratu, poseduju nekoliko nebodera širom sveta (u Njujorku, Sidneju, Tokiju i matičnom Šangaju), investiraju u brendove, nove tehnologije, a Vulvse su kupuli pre dve godine...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Saturday, 11.08.2018
11:38

Videcemo, 70 milki je dobro ali neki daju triput toliko za jednog igraca. Pare jesu preduslov ali ne i jedini razlog uspeha, pogotovo kada ih veliki broj timova ima.

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Saturday, 11.08.2018
11:36

Potrosili 70 miliona evra, pa Fulam je potrosio preko 100 miliona evra, pa nista ne ocekuju sem opstanka.

avatar
Algebrons
Saturday, 11.08.2018
10:49

Ovo je daleko zdravija priča od Sitijeve sa početka. Ljudi su doveli par (pre)iskusnih igrača koji imaju iskustva iz Portugala, ali su zato doveli i pregršt mladih igrača, kao što su Žota, Neveš, Dendonker, Traore, Košta... Siti je u prvim sezonama dovodio Žoa, Kaiseda, Santa Kruza, Adebajora, Teveza, Bridža, Šona Rajt Filipsa, Belamija... (u rosteru su imali jedno 10 klasičnih devetki i 12 igrača na ostalim pozicijama) za bolesno visoke plate i obeštećenja, Vulvsi to ne rade.