Zbrka! Liga ne veruje Barsi, napadač košta više od milion po meču, hoće li ipak sačekati "Bika" iz Argentine?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 14.02.2020.
08:56
Izvor: Sportske.net

Prošli put Dembele je odsustvovao nešto više od tri meseca, to je sve zakomplikovalo, plus novac koji bi Katalonci morali da izdvoje. Treba čuvati pare za ono što sledi u prvoj polovini jula.

Foto: EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
Foto: EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Barsi ističe vreme, ali se pojavio novi problem. Poverljivost pacijenta je osnovna stavka, iz Finske nisu stigli nikakvi dokazi niti procene odsustva Dembelea. Naime, prošli put kada je operisan, takođe u Finskoj, samo na drugoj nozi, vratio se na teren posle 106 dana.

Sada Barsa mora da ubedi medicinsku komisiju da će odsustvovati duže od pet meseci, što nije lako, jer sigurno da odgovorni neće krenuti od Barsine procene.

A, ako ipak daju dozvolu?

Otpao je Marti iz Levantea, najbolji Španac strelac u Primeri, takođe nema šanse ni da stigne Loren, već smo pisali Perez iz Alaveša ili Anheli iz Hetafea.

Ali, pitanje je novca, klubovi traže 10 do 15 miliona za transfer svojih igrača, Barsa bi izgubila novac, fudbaler koji stigne bi nastupao u domaćoj ligi, a sigurno bi ga teško prodali na leto, kada stigne novi napadač.

To bi, ako prihvati ugovor trebalo da bude Lautaro Martinez, za koga nameravaju da plate klauzulu, ali sada je u trci i Real, pa će popularni "Bik" moći da bira.

Baner


U svakom slučaju, sve će biti poznato danas, ako stigne napadač za recimo 15 miliona, on će moći da igra na samo 14 utakmica do kraja sezone, dakle platili bi ga više od milion po meču i to da bude standardan, što sigurno neće biti slučaj.

Baš nezgodna situacija, Setijen traži novog igrača, ali ekonomski je potpuno neisplativo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Friday, 14.02.2020
11:56

..a bik ce da bira Inter..

avatar
Колатерална Штета
Friday, 14.02.2020
10:38

Ja nešto sumnjam da će Martinez uopšte otići bilo gde iz Intera...

avatar
Mangus
Friday, 14.02.2020
10:03

Imam pitanje: zasto im je dozvoljeno da dovedu napadaca van roka?
Imaju mesija, grizmana, atsua... to su sve ofanzivci. I da nisu, nisam znao da ima takvo pravilo osim za golmane jer je to specificna pozicija u timu. A i tad mozes ako se prva dva povrede koliko znam