Zbog sinoćnjeg poraza "Stara dama" izgubila novčanik!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 21.02.2019.
15:59
Izvor: Sportske.net

U slučaju eliminacije iz Lige šampiona finansijski gubici će biti još veći.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Razočaravajuće veče se nastavilo razočaravajućim jutrom u Torinu!

Posle poraza na "Vandi Metropolitano" od strane Atletiko Madrida rezultatom 2:0, gde Juventus stvarno nije prikazao nikakvu igru, čelnike italijanskog kluba su sačekale vrlo negativne vesti sa finansijskog aspetka.

Posledica sinoćnjeg "brukanja" je već ostavilo traga na akcije Juventusa koje su pale sa 1.45 evra na 1.29 evra, što će tačnije reći pad od 10.01%.

Sličan pad je usledio u oktobru, kada je prva vedeta tima sa "Alianc arene" Kristijano Ronaldo bio optužen za silovanje.

Kalčo Financa takođe piše da će italijanski šampion izgubiti značajnu sumu ako ne "preživi" ovu elimacionu fazu Lige šampiona, tačnije oko 10.5 miliona evra ako se ne domognu četvrtfinala najelitnijeg takmičenja.

Nada još postoji tvrde predstavnici kluba iz Torina, sada je red da to pokažu i na terenu ako žele da ostanu konkurentni sa najbogatijim klubovima Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Thursday, 21.02.2019
18:26

J***s 10 miliona to je za njih ko za nas 100 dinara, vazno je iz poraza izaci uzdignute glave kad znas da si dao sve od sebe, a ovaj Juve nije dao ni 30%... u revansu jako otvoreno pa makar primili jos dva.. igraju ko zene najvece, uvek sam bio na strani Alegrija i bicu do kraja sezone ali treba da se pokupi i ode jer gusi ovu ekipu, vreme je za promene kad jedan Kristijano igra u veznom redu, povremeno i beka, nas najbolji igrac u velikim utakmicama Mandzo nije takao loptu tri puta, Dibala se trudio ali nista ne pomaze i ne vredi kad vezni red ne postoji..

avatar
Badr Hari
Thursday, 21.02.2019
17:52

Brukanje nije poraz (ne znam zbog čega je toliko teško priznati da je Atletiko bio vrlo dobar, čak odličan?), već sudijska pljačka Atletika zahvaljujući kojoj Juve ima samo 2 gola zaostatka umesto realna 3-4 i ono što su radili Kjelini i Bonući u svom šesnaestercu.

avatar
Man united
Thursday, 21.02.2019
21:52

Имам неки осећај да кад би Роналдо прешао у Барсу, ти би овако и по њима оплео. Човече, схвати, ако мрзиш играча, не мораш да мрзиш и сваки клуб за који игра.

avatar
Man united
Friday, 22.02.2019
23:21

Ниси споменуо. Али видим да гајиш исти анимозитет према Јувентусу. А сумњам да си имао такве емоције према њима раније.

avatar
Badr Hari
Friday, 22.02.2019
02:54

Jesam li negde pomenuo izlizanog u gornjem komentaru?

avatar
Znajsha
Thursday, 21.02.2019
17:02

Ovo ti dodje kao bitcoin