Zaza doneo pobedu 'Slepim miševima', debitovao Maksimović

Autor: Boban Filipović
subota 19.08.2017.
00:11
Izvor: Sportske.net

Valensija je trijumfalno ušla u novu sezonu.

EPA/JUAN CARLOS CARDENAS
EPA/JUAN CARLOS CARDENAS

Povezane vesti

Na 'Mestaji' je pao Las Palmas.

"Kanarince" je srušio Simone Zaza, strelac jedinog gola na meču u 22. minutu, a "medveđu uslugu" svojim saigračima učinio je Alen Halilović desetak minuta kasnije, pošto je dobio direktan crveni karton zbog veoma neopreznog i oštrog starta nad levom bekom domaćih Gajom.

Sa igračem više na terenu Valensija je bez većih probelma sačuvala minimalnu prednost i upisala tri boda na statru sezone. Pobeda je mogla da bude i ubeldjivija, Kanselo, Zaza i Santi Mina su imali dobre prilike za gol u drugom poluvremenu, ali je ostalo 1:0.

Dodajmo da je derbi u Primeri zabeležio reprzentativac Srbije Nemanja Maksimović, koji je u 89. minutu utakmice ušao u igru umesto Solera, inače asistenta kod Zazinog gola.

U Valensiji su se pribojavali ovog duela, budući da su prošle sezone 'Slepi miševi' oba puta ubedljivo poraženi od ovog rivala u prvenstvu, bilo je 2:4 na 'Mestaji' i 3:1 na 'Kanarima', mada sada nije bilo Kevina Prinsa Boatenga da im zagorča život.

Zanimljivo, Valensija je na pobedu protiv Las Palmasa na svom stadionu čekala skoro 16 godina, od septembra 2001. godine.


Nešto ranije, minimlac na svom bunjištu upisao je i Leganjes protiv Deportiva iz Alavesa, više o tome u nastavku:

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 19.08.2017
09:39

Nesto najvaznije za nasu reprezentaciju je da Nemanja tu igra standardno...

avatar
Kucky Dog
Saturday, 19.08.2017
09:25

Ovaj Zaza je, da se lepo izrazim, drvo. Ali eto zna dati gol i sad ko nije gledao utakmicu reći će pa dobar je on.Ali 16M dati za njega je ludilo. I ne mogu da verujem da su Piatija prodali za onu siću od 1,5M a čovek je ubica za većinu ovih što su danas igrali.

avatar
Go Hard or Go Home
Saturday, 19.08.2017
01:41

Koliko je jak Las Palmas kad igrom dominira sa igracem manje, Valensija ni ove sezone nece biti ozbiljna, nije losa tekma.

avatar
World is.... REAL
Saturday, 19.08.2017
00:24

Da li je realno da ce Valensija prodati Kansela? Nekako mi ne ide da ga stavi sad u prvu postavu a i cini mi se da je dobio sedmicu a do sada je nosio dvojku. Mlad i vrlo talentovan.

avatar
Saturday, 19.08.2017
09:40

Ako je promenio broj, a nosio je dvojku koju i treba da nosi, to je valjda neki znak...