Završio epizodu pod Goricom - Budućnost otpustila Vermezovića

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 07.05.2018.
09:22
Izvor: Sportske.net

Crnogorski fudbalski klub Budućnost saopštio je da je sa trenerom Vladimirom Vermezovićem raskinut ugovor usled loših rezultata u prvenstvu i eliminacije u polufinalu kupa.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Drugoplasirani tim crnogorskog fudbalskog šampionata doneo je u nedelju odluku da prevremeno raskine saradnju sa dosadašnjim trenerom Vladimirom Vermezovićem.

Proslavljeni fudbaler i trener Partizana napustio je klupu Budućnosti posle samo tri meseca, a podgorički klub zahvalio mu se na svemu što je uradio u prethodnom periodu.

"Fudbalski klub Budućnost obaveštava javnost da je uprava kluba donela odluku da raskine saradnju sa šefom stručnog štaba Vladimirom Vermezovićem. Ovom prilikom se zahvaljujemo gospodinu Vermezoviću na dosadašnjoj saradnji i želimo mu puno uspeha u nastavku karijere", navodi se u saopštenju.

Sa stadiona "Pod Goricom" stiže i vest da će odluka o treneru koji će voditi ekipu do kraja sezone biti donesena u što kraćem mogućem roku.

Vladimir Vermezović preuzeo je Budućnost sredinom februara ali je ekipa pod njegovim vođstvom na 13 utakmica ostvarila samo dve pobede, a pritom je eliminisana u polufinalu kupa Crne Gore od podgoričke Mladosti.

Slabim partijama u drugom delu sezone Budućnost je ugrozila i drugu poziciju na tabeli, a borba za titulu odavno je izgubljena pošto je Sutjeska već overila zvanje prvaka.

Zanimljiv je podatak da je Vladimir Vermezović bio 18. trener Budućnosti u poslednjih 12 godina što govori da u klubu iz Podgorice nikako nisu uspeli da uspostave kontinuitet od momenta osamostaljenja Crne Gore.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvAšTa_ŠtOnE
Monday, 07.05.2018
12:00

Vratite nam Brana!

avatar
Magija to smo mi
Monday, 07.05.2018
11:52

Vrati nam se legendo...

avatar
Roj Kin 16
Monday, 07.05.2018
09:52

Vrijeme je bilo.. Ni jedan trener Budućnosti od 2006. nije počeo sezonu i završio je..