Završeno - Brendan Rodžers ponovo u Premijer ligi!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 26.02.2019.
10:05
Izvor: Sportske.net

Posle više od tri godine i smene u Liverpulu, Irac se vraća u najjaču ligu na svetu!

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Izgleda da su stvari završene, engleski mediji pišu da je Seltik dao dozvolu Brendonu Rodžersu da pregovara sa Lesterom.

Tako će se nekadašnji menadžer Liverpula najverovatniji vratiti u PL, nakon smene 2015. godine. Rodžers je nasledio pre tri sezone Ronija Deilu na klupi, osvojio dve duple krune, i tri Liga kupa, računajući i ovogodišnji, dakle, uspeo je da osvoji sve trofeje.

Seltik ostavlja na osam bodova prednosti, na pravom putu ka osmoj uzastopnoj tituli.

Očekuje se da će prihvatiti ponudu "Lisica" koje su smenile nakon serije poraza Kloda Puela, osim u Liverpulu, radio je u Svonsiju u PL.

Seltik je našao i naslednika, u pitanju je Nil Lenon koji je već vodio klub 2014. godine, on će preuzeti tim do kraja sezone i imati zadatak da privede posao kraju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar Kosic
Tuesday, 26.02.2019
18:22

Odlican strateg,veoma mi je drago sto se vrace u PL! Puno uspjeha!

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 26.02.2019
14:18

Odlican trener doduse malo tvrdoglav ali odlican. On je maltene osvojio ligu, u stvari i osvojio je ali se Gerard okliznuo

avatar
äxwell
Tuesday, 26.02.2019
18:35

Da je Klop sa ovim timom, pa cak i sa onim pre 5 godina u onoj utakmici protiv Celzija sigurno ne bi isao onako bezglavo sa pola tima u 16cu Celzija vec bi bio mnogo mudriji i ne bi ostavljao prostor za kontre..Tada je i bod bio dovoljan..Sve je to greska menadzera i neiskustvo.

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 27.02.2019
04:08

Rodzers je radio ono sto je radio cele sezone zato i kazem tvrdoglav. Postavio je sistem i dobio rezultate ali nije spustio nogu sa gasa nego je srcano odigrao do kraja. I zasluzili su titulu ma koliko da je nisu osvojili i da ih ja ne volim. I neka je izgubio ali je ostao covek do kraja, danas je to tako retko. A klop, ko zna gde bi on bio sa tim timom, to je sbbkbb ali evo - portosio je i boga i oca i sve je kupio sto he hteo pa neka se isprsi. Vidimo se u maju.

avatar
_mladen_
Tuesday, 26.02.2019
20:03

Nidje veze nema klizanje Dzerarda sa titulom Liverpula, oni titulu nisu izgubili protiv Celzija, ali dobro...

avatar
Mangus
Tuesday, 26.02.2019
11:32

BR je bio odlican u Liverpulu i vrlo blizu titule. Da je imao odresene ruke kao Klop sada, mislim da bi cak i uzeo tu cuvenu titulu.
Zelim mu svu srecu u Lesteru i bice mnogo ozbiljnija ekipa Lester sada

avatar
äxwell
Tuesday, 26.02.2019
18:31

Imao je on novac samo sto nije mogao privuci igrace koje Klop moze trenutno..To mu je uvijek bila mana..Nije bio veliko ime.