Zašto je Venger zabrinut za Sančeza?

Autor: Boban Filipović
utorak 26.05.2015.
11:47
Izvor: Sportske.net

Arsen Venger brine za zdravlje svog najboljeg igrača sezone, hoće li biti 'fit' na početku naredne?

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Menadžer Arsenala, Arsen Venger, priznao je da je veoma zabrinut zbog činjenice da Aleksis Sančez neće biti sa ekipom na početku priprema.

Naime, ovaj čileanski fudbaler će se naći na Kopa Amerika sa svojom reprezentacijom, na takmičenju koje traje od 11 juna do 4. jula.

Čileanac bi mogao da dobije odmor nakon toga, tako da će propustiti početak priprema za narednu sezonu, što Arsenu Vengeru prestavlja problem.

Venger se već tokom ove sezone žalio na fizičko stanje Aleksisa Sančeza, da je igrao previše i da mu je potreban odmor.

"Gledaću Kopa Amerika, ali se pomalo plašim jer je Sančez ove sezone igrao 50 utakmica i ponovo ide u Južnu Ameriku gde je i letos igrao Svetsko prvenstvo.

Kada pogledate datume kada se organizuje to takmičenje i datum kada počinje Premijer liga, onda dolazim do zaključka da ovo nije razumno.
", rekao je Arsen Venger.

Sančez još uvek nije završio sezonu, predstoji mu finale FA kupa protiv Aston Vile.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alex#10
Wednesday, 27.05.2015
22:26

Zamislite kako je Barsi. Njihov napad MSN isto ovo mora da prodje a uz to sve tri reprezentacije su medju glavnim favoritima. Po mom misljenju Chile nije kao sto je bio na SP. MIslim da sada igraju nesto losije tkd ne verujm da ce daleko dogurati ali opet to je domacin i svasta moze da se desi. Od meca sa Njukom a to je bilo krajem marta kada je oko 60-og min izasao iz igre posle toga je svaki mec za redom odigrao svaki moguci min. A mislim da je od tada imao sigirno 10-ak meceva. Plus u kupu je protov Redinga igrao 120min. Znao je Wenger sve ovo za Alexisa i mogao je da ga odmara u nekim mecevima pred sam kraj sezone (makar 20min na svakom mecu bi mu znacilo) a on ni to nije. Poznato je koliko je juznoamerikancima bitno kada igraju za svoju reprezentaciju i da tu daju sve od sebe. Neka je Bog u pomoc. Samo da ne dodje do neke povrede.

avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 27.05.2015
08:54

Uvek mozes ispasti ranije :P

avatar
Wednesday, 27.05.2015
19:45

Au, navijac Arsenala :D

avatar
Непобедиви
Wednesday, 27.05.2015
01:26

Alexisu ce biti potreban odmor. To je i pticama na grani jasno. Samo da ne navuce neku povredu. Ali ne treba od njega ocekivati jak pocetak sezone

avatar
Dusan Petrovic
Wednesday, 27.05.2015
01:19

Pa ultimativni cilj I zadovoljstvo je branti boje I cast svoje drzave,a ne tamo nekog Arsenala ili bilo kog drugog tima!!!

avatar
NIKE
Tuesday, 26.05.2015
20:27

Znači iduće sezone ni top 4 nije sigurno, jer bez njega bi realno završili 6.-7. na tabeli.

avatar
Непобедиви
Wednesday, 27.05.2015
15:10

Mislim da si u pravu...