Zasluženo, Ranijeri ostaje, uprava želi "drugačije prvenstvo"

Autor: Beta Beta
četvrtak 30.07.2020.
18:18
Izvor: Beta

Predsednik Sampdorije Masimo Ferero potvrdio je danas da će Klaudio Ranijeri ostati trener tog fudbalskog kluba i naredne sezone.

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Ranijeri je na klupi Sampdorije prošlog oktobra zamenio Euzebija Di Frančeska, koji je posle šest poraza u prvih sedam kola u Seriji A sporazumno raskinuo ugovor sa klubom.

Ranijeri je potpisao ugovor uz opciju za raskid pre njegovog isteka u slučaju da Sampdorija ove sezone ispadne u Seriju B, ali je ekipa izborila opstanak i trenutno je 15. na tabeli.

"On je već imao ugovor u slučaju opstanka i ostaće sa nama još godinu dana. Razgovaramo kako bismo proverili da li postoji mogućnost da se ugovor produži na još godinu dana", rekao je Ferero za Tutomerkato.

Klubovi su u teškoj finansijskoj situaciji zbog krize izazvane pandemijom korona virusa, a Ferero je rekao da će razgovarati sa Ranijerijem o ugovoru.

Upitan da li će podeliti platu na dve godine, predsednik Sampdorije je rekao da je to "loš izraz".

"Sešćemo i pronaći ćemo najbolje rešenje za našu voljenu Sampdoriju. Ranijeri je pokazao da voli naše boje. Sada ću otići na odmor sa porodicom nekoliko dana, a kada se vratim razgovaraćemo, pošto želim drugačije prvenstvo (sledeće sezone). Previše sam patio", rekao je Ferero.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke