Žao nam je, Građani, ovaj momak nema klauzulu u ugovoru!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 10.10.2018.
14:38
Izvor: Sportske.net

"Milioneri" se oglasili i izjavili da njihov igrač nema klauzulu sa Mančester sitijem.

Screenshot/Streamable.com
Screenshot/Streamable.com

Povezane vesti

Dosta se pisalo prethodnih dana o Džejdonu Sanču. Momak je zaista prava senzacija u svetu fudbala, a onda se pojavali informacija da Mančester siti drži sve konce kada je u pitanju igrač Borusije. Ipak, izgleda da nije tako!

Prošlog leta, Sančo je stigao iz Sitijeve akademije u redove "Milionera". Siti je odbio da ponudi do tada rekordnu sumu novca kada je nedeljna plata u pitanju za tada sedamnaestogodišnjeg Sanča. On je smatrao da toliko vredi i odlučio je da napusti klub. Borusija je smatrala da bi dovođenje ovog igrača bila pravi potez i uspeli su mladog igrača da dovedu za "tričavih" 10 miliona evra, kako se sada čini, pravi potez ovog nemačkog kluba.

Sančo je za svoj 18. rođendan produžio ugovor sa "Milionerima", počeo je da igra fantastično, a odmah su se pojavile informacije da je na radaru brojnih evropskih velikana i da neki čak smatraju da bi on mogao da postane novi osvajač "Zlatne lopte" u budućnosti. Međutim, onda je usledila informacija da sve ključeve kada je u pitanju ovaj igrač drži njegov bivši klub, Mančester siti. Navodno, Siti je ubacio klauzulu po kome oni imaju pravo preče kupovine, što znači da bi bilo dovoljno da izjednače ponudu svojih konkurenata i mogu da ga vrate u svoje redove. Međutim, Borusija se oglasila i demantovala to.

Osamnaestogodišnji Sančo je zabeležio 1 gol i čak 8 asistencija u 10 odigranih utakmica ove sezone, što je dovelo do toga da ga Sautgejt pozove u reprezentaciju. Klub tvrdi da nema nikakve klauzule sa Mančester sitijem, ali su potvrdili da Sančo ima ogroman broj zainteresovanih timova koji bi želeli da ga vide u njihovom dresu.

Dzejdon Sanco

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Thursday, 11.10.2018
08:05

Ova Burusija uvaljuje ove igrače za ogromne pare a sem Levandovskog malo ko od njih se nešto silno pokazao.Kagava,Sahin,Gece,Gundogan,Dembele,Obamejang mislim da ni od Pulisica i ovog momka neće biti nista spektakularno.

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 10.10.2018
15:18

Ove novije generacije, vezu par utakmica ili mesec dva dobro i odmah svetska zvezda. Sta je bilo sa Havijer Zaneti sistemom - budi ti ekstra konstantan 20 godina a ne pet utakmica i eto, faca si.

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 10.10.2018
14:46

Mali je fenomen , od prvog dana u BVB sa 17 god je dominirao po krilu . Mogao bi biti veliki igrac

avatar
Jovan Lučić
Wednesday, 10.10.2018
15:51

Trci brate mili ko lud...za vikend protiv augzburga, pretrcao koliko i ceo Bayern 😂