Zamislite to, kada i predsednik La Lige kaže - VAR gura Real!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 06.07.2020.
16:30
Izvor: Sportske.net

Izjava koja je podigla buru u Španiji.

EPA-EFE/PACO CAMPOS
EPA-EFE/PACO CAMPOS

Povezane vesti

Real Madrid je na pragu tek treće titule u ovoj deceniji, ali kako stoje stvari, neće proći bez mnogo kontroverzi.

Kao što smo već pisali, od kako je nastavljena sezona, na samo jednoj utakmici VAR nije "pomogao" Real Madridu, pa gotovo posle svake utakmice to bude glavna tema.

Tako je i danas, posle pobede Reala u Bilbau, jer je identična situacija viđena u oba šesnaesterca, Madriđanima je sviran penal, dok Atletiku nije, kada je Serhio Ramos nagazio Raula Garsiju.

Havijer Tebas, predsednik La Lige, takođe je dao snažnu izjavu koja je odjeknula i optužio da iza svega stoji - Florentino Perez.!

"Uporno ponavljam da se sve u vezi video tehnologijom u Španiji promenilo otkako je Florentino Perez u januaru lično nazvao Luisa Rubialesa da bi mu se požalio na suđenje i to samo 20 minuta nakon jedne utakmice Reala. Po meni je to skandalozno, nedopustivo i neprimereno ponašanje te direktan pritisak na sudije i suđenje. Taj poziv je promenio sve, stvoren je nepotreban pritisak i neslaganje između sudija u VAR sobi i glavnog sudije na terenu", rekao je Tebas.

Inače, predsednik RFEF Rubiales i prvi čovek La Lige Tebas nisu u dobrim odnosima te se neretko verbalno sukobljavaju. Nije tajna ni da je Rubiales blizak sa Florentinom Perezom, zbog čega svi, ne samo Barsini navijači, često kritiju i sumnjaju u regularnost La Lige.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 07.07.2020
19:56

Vidi sad ovdenema ni jjednog Realca da brani sto nije odbranljivo! Kad predsednik LaLige kaze sta onda recci?

avatar
xenon 1989
Tuesday, 07.07.2020
14:36

Nema smisla što ne objavljujete komentare jer je dnevna doza smeha preko potrebna svima nama u ovim teškim vremenima. Da se malo smejemo kako će daki sa 20-ak profila plus onih nekoliko od kraljevske dečice konstatovati kako i Tebas laže, svi lažu, Real je pošteno zaslužio svaku pobedu, svi penali čisti k'o suza, poništeni golovi protivnicima apsolutno ispravno itd., a jedine dve sramote ste vi koji objavljujete tekstove o Realovim krađama i onaj penal za Barsu napravljen nad Semedom. :D A da, i ona utakmica Barse protiv Čelzija, da ne zaboravim... :D

avatar
Badr Hari
Monday, 06.07.2020
23:08

Ako je iko i sumnjao u regularnost ovogodišnje La Lige sada više nema nikakve dileme: La Liga je neregularna da neregularnija ne može biti nakon ovakvih i ovolikih pljački Reala.

avatar
Misosesic
Monday, 06.07.2020
21:50

Pa kad ovako kritikuju voleo bi da navedu koji to penal nije ispravno dosudjen Realu?

avatar
Boixos_Nois
Monday, 06.07.2020
18:57

Kao da je ovaj Tebas šta bolji. Prije nekoliko sezona je i sam izjavio da navija za Real. Ukucajte na googlu: Tebas Real Madrid fan

avatar
Mirjevac
Monday, 06.07.2020
18:10

Haha, barcini navijaci ljuti na Var i na sudije, normalno da su ljuti kad sudije i Var uz pomoc njihovog glavnog predstavnika koji je prijatelj sa Perezom predsednikom reala dobri prijatelji, i da zato sudije i Var pomazu realu! Znaci da nisu samo navijaci barce ljuti, vec i csk predsednik spanske La Lige je ljut i kaze da je sve to ocevidno! Naravno da su ljuti i navijaci drugih klubova kojim sudije i Var ponistsvaju golove i ne sude im penale ali zato sve to poklanjaju realu, mnogi klubovi koji se bore za opstanak i prvoj ligi i klubovi koji se bore za LS i za LE i njihovi navijaci su ljuti posto se i njihovi klubovi ocevidno ugrozavaju! Da u jednoj od naj boljih liga u svetu sudije i Var unistavaju sa ovim sto rade u korist reala i to ce da kosta spanski fudbal i ligu!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 06.07.2020
17:39

Imas dosta gresaka u tekstu, poradi malo na tome.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 06.07.2020
17:38

real var(a)drid, a ne varselona

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 06.07.2020
17:00

Isto ovako se i liverpul gurao u prvih 20 kola premijer lige, isti princip zloupotrebe vara, rivali uvide da je svaki dalji otpor uzaludan i jednostavno se prepuste. Ni englezi ni spanci ne mogu da dozvole da imaju uvek istog sampiona, steti imidzu i popularnosti lige

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 06.07.2020
16:38

A Havijer Tebas predsednik lige javno prica kako bi voleo da titulu osvoje barsa ili atletiko...kad je Real sve pobedjivao trazili su da se uvede Var zbog toga...kad je uveden Var rekli su da Real nista nece osvojit,a sad kazu da Real pobedjuje zbog Var-a...barsini kidovi ne znaju sta zele