Zamislite, ''Lord'' nije u formi, ne dolazi u Beograd!

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.11.2014.
13:47
Izvor: Sportske.net

Selektor Danske Morten Olsen objavio je juče spisak igrača na koje računa za predstojeći kvalifikacioni meč sa reprezentacijom Srbije.

Beta/AP Photo/POLFOTO, Lars Poulsen
Beta/AP Photo/POLFOTO, Lars Poulsen

Povezane vesti

Kao što je poznato, utakmica kvalifikacione Grupe I za plasman na Evropsko prvenstvo na programu je 14. novembra u Beogradu, ali pred praznim tribinama stadiona u Humskoj, iz dobro poznatih razloga.

Spisak igrača na koje računa selektor ''Orlova'' Dik Advokat saznaćemo u četvrtak, a njegov kolega sa klupe Danske Morten Olsen je to učinio još juče.

Na njegovom spisku je ukupno 19 fudbalera, a ono što je privuklo najveću pažnju jeste činjenica da na spisku nema Niklasa Bendtnera, popularnog ''Lorda''. Za bivšeg napadača Arsenala, a sada Volfsburga, selektor Olsen je rekao kako nije u formi i da ga on odavno nije bio u planu za meč sa Srbijom.

A u odsustvu ''Lorda'', srpskim ''Orlovima'' će na megdan ovi fudbaleri:

Kasper Šmajhel (Lester), Stefan Andersen (Kopenhagen), Andreas Bjeland (Tvente), Danijel Ager (Brondbi), Kjan Hansen (Nant), Nikolaj Bojlesen (Ajaks), Peter Ankesen (Salcburg), Simon Kjer (Lil), Simon Poulsen (AZ Alkmar), Kristijan Eriksen (Totenhem), Jakob Poulsen (Mitjiland), Lase Šene (Ajaks), Lase Vibe (Geteborg), Pjer-Emil Hobjerg (Bajern Minhen), Tomas Kalenberg (Brondbi), Vilijam Jorgensen (Vigan), Mihael Kron-Deli (Selta), Ufe Beh (Nordsjiland), Jusuf Poulsen (Lajpcig).


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke