Zamena za Dembelea, ali i Luisa Suareza, stiže odmah - iz Madrida?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 05.02.2020.
13:32
Izvor: Sportske.net

Katalonci su po kratkom i ubrzanom postpuku morali da reaguju, da li će im se opet svet smejati?

Povezane vesti

Domino ludi efekat u Kataloniji ne jenjava - nakon obnove povrede Osmana Dembelea, te rata na relaciji Mesi-Abidal, nastavljaju se glasine oko potencijalne zamene za Francuza.

Kao što je poznato, ukoliko Barsa lekarskim izveštajima dokaže da će Osman Dembele pauzirati pet meseci, RFEF po pravilu mora da im omogući da i van prelaznog roka dovede zamenu, ali samo sa domaćeg područja, odnosno iz Španije.

Jasno je da prvoligaši poput Valensije neće lako pustiti ni Kevina Gameira, a kamoli Rodriga Morena, kada ne smeju da dovedu zamenu, pa Barsa mora da potraži neka "manja" imena u manjim klubovima.

Sport je u sredu oko podneva lansirao ekskluzivu da će Dembelea zameniti ofanzivac Hetafea Anhel, kome je otkupna klauzula postavljena na devet miliona evra.

Anhel u svojoj 32. godini igra sezonu karijere, pošto je na 27 utakmica u svim takmičenjima postigao 13 golova.

On je polivalentan i može da igra i po boku i kao najistureniji, što je Barseloni preko potrebno, kako bi menjao i Luisa Suareza i Osmana Dembelea, kada Mesiju, Grizmanu i Fatiju bude potreban odmor.

Inače, Anhel je sa Kanarskih ostrva, ponikao je u Tenerifama, potom je igrao za Elče, Levante, Eibar i Saragosu, pre nego što je leta 2017. stigao predgrađe Madrida.

Da li je zaista on jedino i najbolje rešenje umesto Osmana Dembelea i Luisa Suareza?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke