Zambrota spreman da uživa u derbiju, priseća se prošlih duela

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 11.11.2018.
15:30
Izvor: Sportske.net

Bivši igrač govorio o večerašnjem duelu.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Večeras će se sastati Milan i Juventus, a iako mnogi misle da je Juventus izraziti favorit, klub iz Torina bi mogao da ima mnogo problema u ovom meču, pogotovo nakon onakvog poraza od Junajteda od pre par dana.

Bivši igrač i Juventus i Milana, Đanluka Zambrota je govorio za "Gazetta dello Sport" pred večerašnji okršaj ovih timova.

"Juventus će biti nesiguran nakon poraza od Junajteda? Apsolutno ne. Protiv engleskog tima oni su zaslužili 2 ili 3 nula da pobede. Oni stvaraju mnogo prilika, imaju odličan pobednički mentalitet. Kada izgube, oni žele odmah da prekinu lošu seriju."

"Sličnosti između Gatuza i Alegrija? Posvećenost, mogućnost da nateraju igrača da izvuče najbolje iz sebe. Imali smo odličan odnos u Milanu, smejali smo se uvek. Alegri uvek može da pročita predvidi šta će protivnik da uradi i da ga zaustavi u tome."

"Nezaboravni mečevi između ova dva tima? Finale Lige šampiona koje smo izgubili sa Juventusom je jedini meč koji bih želeo da ponovim. Kao igrač Milana, utakmica koja se završila 1:1 sa fantastičnim golom Muntarija, to je nemoguće zaboraviti", rekao je Zambrota.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Clásico leyendas
Sunday, 11.11.2018
18:17

gol protiv Ukrajine u cetvrtfinalu SP 2006... prava bomba

avatar
Antihepi
Sunday, 11.11.2018
17:07

Колико сам готивио овог играча... брука