Zagrebački Dinamo najavio vanrednu pres konferenciju, sve spremno za povratak Mamića?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.06.2019.
17:52
Izvor: Sportske.net, sportske novosti

I to neće biti jedina kadrovska promena.

BETAPHOTO/HINA/DS
BETAPHOTO/HINA/DS

Povezane vesti

Iza zagrebačkog Dinama je izvanredna sezona, obeležela i novom šampionskom titulom, ali i istorijskim uspehom na međunarodnoj sceni - plasmanom u osminu finala Lige Evrope.

Ali, i pored svega toga, ''Modri'' će ovog leta napraviti bitne promene u klubu, a kako zagrebačke ''Sportske novosti'' danas prenose, u prvom planu je povratak Zorana Mamića u klub, na mesto sportskog direktora Dinama!

Pomenuti izvor navodi da je Dinamo najavio vanrednu pres konferenciju na kojoj bi Mamić trebalo i zvanično da bude predstavljen, a uz njega i novi šef Omladinske škole Damir Krznar.

Takođe, sa Mamićem se u klub vraćaju i njegov analitičar iz nekadašnjeg stručnog štaba Vedran Atijas, kao i kondicioni trener Ivan Štefanić. Ipak, njih dvojica bi naredne sezone trebalo da budu angažovani u omladinskom pogonu kluba od kojeg se, očigledno, mnogo očekuje.

Zoran Mamić ima 47 godina, brat je poznatijeg Zdravka Mamića, dugogodišnjeg prvog čoveka Dinama, protiv kojeg se vodi sudski proces zbog sumnjivih transfera i koji se iz tog razloga preselio u Bosnu i Hercegovinu, kako bi izbegao izručenje Hrvatskoj.

Zoran Mamić je svojevremeno bio fudbaler, a onda i trener Dinama (od 2013. do 2016. godine), posle čega je radio u arapskim klubovima (Al Nasr, Al Ain, Al Hilal).


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 05.06.2019
09:39

Zdravko mora imati svoje ljude u Dinamu Cak je smijesno ako mu to dozvole

avatar
Südkurve München
Tuesday, 04.06.2019
18:01

Zar i Zoran Mamic nije osudjen par godina ?