Zabrinjavajuće vesti, šta je sa Mesijem?

Autor: Milovan Longinov
subota 24.03.2018.
20:16
Izvor: Sportske.net

Argentinci zabrinuti, a i Katalonci.

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Lionel Mesi ni danas nije bio u stanju da trenira, u kamp reprezentacije je došao sa povredom mišića i pitanje je da li će biti spreman da zaigra protiv Španije u utorak.

Mesi je presedeo čitav meč na klupi u pobedi Argentine nad Italijom, a posle utakmice je otkrio da je već neko vreme pod bolovima.

Katalonski mediji prenose ove informacije sa zabrinjavajućim naslovima, da se ne pogorša povreda, jer u aprilu sledi pakleni raspored i borbe za sve trofeje.

"Već neko vreme igram sa bolovima, ali ne želim da propustim mečeve reprezentacije. Nadam se da ću biti spreman u utorak", rekao je Mesi.

Argentina i Španija se sastaju u utorak u 21.30 na stadionu "Vanda Metropolitano, a po svemu sudeći, Mesi će za početak verovatno biti na klupi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mino Rajola
Saturday, 24.03.2018
23:09

Šta ti je pohlepa za rekordima. Rizikuje teži povredu, putuje, smara se, umesto da pauzu iskoristi za odmor i oporavak.

avatar
Lecter
Sunday, 25.03.2018
00:25

Realno on ovu pauzu i koristi za odmor i oporavak.Nije igrao prvu utakmicu juce ,nece ni drugu, a nalazi se u Spaniji tako da ne putuje daleko.

avatar
jack wilshere
Sunday, 25.03.2018
00:51

A da je ostao kuci, bili bi komentari kako se cuva za Barsu, da ga nije briga za reprezentaciju, da samo hoce pare, da glumi povrede i sl.. Niko ne bi ugodio..nI kakve to on rekorde vise ganja? Covjek ima bukvalno sve, osim tog famozno SP...

avatar
Žarko Petrović
Saturday, 24.03.2018
21:31

Nece igrati u La ligi, nije njemu bitno da bude prvi strelac. To nek pusti Ronaldu. U LS moze da odigra prvi mec, za drugi mozda nece biti potrebe. Kup je jedan mec, tako da, ne mora da se forsira mnogo, moze da odigra samo dva meca, eventualno tri.

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 24.03.2018
21:25

Nije nista laksa povreda misica i bio je na klupi protiv Italije preventive radi