Za Špance Jović "promašena investicija", dve opcije za januar!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 13.12.2019.
10:54
Izvor: Sportske.net

Hoće li se priče obistiniti, mediji baš nemilosrdni. Postoji li izlaz?

EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ
EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Povezane vesti

Ne prestaju kritike na račun Luke Jovića. Naime, i dalje se lome koplja oko toga što ne daje golove i kada počne utakmicu, što je veoma retko. Protiv Briža je dobro sarađivao sa Vinisijusom, ali je bio daleko od gola.

Iako Zidan kaže da je igrao dobro, mediji se ne slažu.

"Jović je apatičan, ne koristi šanse, ne možete to da gledate kroz njegovu mladost, plaćen je 60 miliona evra, za taj novac on morao da isporučuje odmah, ili da pokaže želju", oštar je poznati novinar Hoze Pulido.

Mediji su uglavnom na stanovištu da Zidan mora da preseče, da Jovića ili pošalje na pozajmicu ili da ga iskoristi kao "kusur u neklom transferu".

"Meni liči na promašenu investiciju, pitanje je šta Real može da izvuče", tvrdi Pulido.

Pojavljuje se priča o Čelsiju koji traži napadača i koji je ranije želeo Jovića. Oni bi da prodaju Žirua, dovedu partnera Ejbrahamu, a Lampardova politika forsiranja mladih igrača bi bila nastavljena. Ali, problem je cena, posle ove jeseni, za Jovića niko neće platiti sumu koju je Real uložio letos.

Druga varijanta je zamena za Obamejanga uz doplatu Arsenalu, ali to nije realno.

Pominje se još odlazak u Inter na pozajmicu, međutim Jović ima platu 10 miliona evra, za Italijane to je misaona imenica. I Bajern nije baš realna opcija, tim pre što Levandovski, kao i Benzema, igra svaki meč, a i Bavarci žele Vernera ili Halanda.

U svakom slučaju, Jović će biti pod lupom, mada ostaju mečevi protiv Valensije, Barselone i Bilbaoa, teško da će tu videti neke značajne minute, a januar će svakako doneti dosta spekulacija, videćemo da li će se neka i ostvariti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 14.12.2019
02:21

Real je kupioJovica, samo da nebi Jovic otiso u Barcu, posto se i barca jedno vreme interesovala za Jovica! Jovic je trebao da ostane jos neku sezonu u Frankfurt ili da ode u neki slabiji klub, da se tamo napravi dobrim igracem, pa tek onda da ide u vece, a ne ovako odma u velik klub i eto sad!

avatar
Yaya Sanogo
Friday, 13.12.2019
23:20

70m+ Jovic za Aubu kao sto se pise bi svaki navijac Arsenala prihvatio oberucke, Auba u tridesetim, Jovic mlad, ogroman potencijal,odmah bi uleteo u Arsenalovih startnih 11. Pitanje je samo da li bi se uklopio i kako bi odgovorio na ritam i tempo Premier Lige.

avatar
Agent Provocateur
Friday, 13.12.2019
19:24

Sta znaci ovo "za Spance" ? Ocigledno je da za polusezonu nije mogao gore da se pokaze, ovo je najgori scenario koji je mogao da zamisli te je i za Srbe i za Spance i za svakoga trenutno promasena investicija. I semantika o tome da ne igra je upravo to - igra reci. Da je na pripremnim utakmicama i na treninzima pokazao da mu je mesto u prvoj postavi igrao bi. Samo lud covek bi ga stavio umesto Benzeme dok ovaj igra ko zaposednut.

avatar
Badr Hari
Friday, 13.12.2019
18:51

Eto, ja još uvek ne verujem da je njega Perez prihvatio i i na pozajmicu za dž, a kamoli da ga je platio 60 m€.

avatar
jv
Friday, 13.12.2019
13:37

Joviću je uvek novac bio ispred fudbala, tako da me veeujem da mnogo brine, sa 10 milona godišnje je obezbedio unuke...

avatar
Dorotej
Friday, 13.12.2019
13:32

Važno da mu ljubavni život cveta. Zezam se. Pravu šansu u Realu nije ni dobio. Verovatno je neće ni dobiti. Brazilski lobi gura Rodriga i Vinisiujusa, Luka i kad uđe ne dobija lopte, odnosno ne igra se na njega. Modrić bi mogao da bude korektniji do njega (kao Ante Rebić u Ajntrahtu). Onda si pod ludim opterećenjem, kad konačno dobiješ tu je*enu loptu, moraš da zabiješ, a to nije lako i to se vidi. A inače ne razumem tu srpsku zluradost. Ljudi se raduju kad čitaju da mu ne ide, da je Realova promašena investicija u stičlu "znao sam ja ...". A ja se sve nadam da će doći njegovih 5 minuta. Super bi bilo za našu reprezentaciju, trebali bi ga protiv Norveške.

avatar
No rules
Friday, 13.12.2019
13:07

Nije samo za spance, Jovic je za sve promasena investicija. Razumijem da je Real ponudio 60 miliona i da je htio precicom do zvijezda, ali realnost je cesto bolna.

avatar
Provokator
Friday, 13.12.2019
12:33

Mediji nisu nemilosrdni nego realni , sto obicno nije slucaj . Morao je da pokaze vise od ovoga. Jasno je da je mlad i nov u Realu ali nije nov u fudbalu . Zaleteo se s Realom , trebalo je da ode u tim , gde bi imaju vecu minutazu , slobodu u igri i manje pritiska.

avatar
StefanK
Friday, 13.12.2019
12:32

Iskreno ovome i Zidan kumuje..Oni sad vode i on umesto decku da dozvoli da odigra svih 90min on ga menja...Ne kazem to zato sto je nas, nego realno mislim da ljudima treba vremena za adaptacija i da igraju utakmice, narocito ako vodis i sve ti ide u korist treba da ostavis mladog igraca da zavrsi utakmicu pa kako god da bude..Veliki je i pritisak u Realu, tako da mora da izdrzi i nadam se pokaze se na kraju krajeva...

avatar
ViniciusJR
Friday, 13.12.2019
12:21

I za Modrica su govorili isto, cak je proglasen bio kao najgore pojacanje Reala u 21.vijeku u nekoj anketi. Ali Modric kad bi ulazio, imao je energiju, sjecam se da je djelovao pogubljen one neke meceve ali trudio se. Kod Jovica se to ne primecuje iskreno i zato mi je i krivo. On je protiv Genka tek od 55.min krenuo malo aktivnije, nudio se, sa jacim presingom na protivnika, do tad, nezainteresovan totalno. Sigurno mu nije lako, mala minutaza, jaka konkurencija, ali to je znao i kad je prelazio...i ima platu za koju mi je cudo nad cudima kako je dobio toliki novac u vrhu je platne liste. Pojesce ga ovi brazilci za dorucak kao konkurenciju, Rodrigo i Vinicius grizu kad dobiju priliku, a on nesto nonsalantno. Bilo bi mi jako zao da ne uspije jer je strasan potencijal, plus sa ovih prostora. Ali ovaj sistem da se on setka i ceka da mu dodaju loptu, brzo ce ga odvesti iz Reala...to je samo Ronaldo mogao.

avatar
NikkiCFC
Friday, 13.12.2019
12:11

Nikako on da nam dolazi.