Za ove dve utakmice Mundijala više nema karata!

Autor: Beta Beta
utorak 13.03.2018.
10:26
Izvor: Beta

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) saopštila je da su rasprodate ulaznice za dve od 64 utakmice Svetskog prvenstva u Rusiji, uoči nove faze prodaje.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Radi se o finalnoj utakmici Mundijala 15. jula na stadionu Lužnjiki, kao i prvom meču na turniru, 16. juna između Argentine i Islanda na stadionu Spartaka u Moskvi.

Kako se navodi, moguće je da će kontigent ulaznica imati Fudbalski savezi Argentine i Islanda, kao i turističke i ugostiteljske agencije.

Nova faza prodaje ulaznica počinje danas.

FIFA je navela da je od septembra opredelila 1.303.616 ulaznica, kao i da je zadovoljna prodajom karata, 94 dana do početka Mundijala.

Takođe, FIFA je podsetila da, prema zahtevu ruskih vlasti, svaki navijač koji bude prisustvovao utakmicama na Mundijalu mora da ima navijačku ličnu kartu i to će biti zvanični identifikacioni dokument. Navijači su pozvani da se što pre prijave za taj besplatni dokument, čim dobiju imejl o potvrdi rezervacije ulaznice.

Navijači će samo uz ulaznicu i navijačku ličnu kartu moći da uđu na stadione. Navijačka lična karta donosi broje pogodnosti, od bezviznog ulaska u Rusiju, beslpatnog gradskog prevoza u danima odigravanja utakmice, kao i pojedina besplatna putovanja između gradova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 13.03.2018
14:32

Prvi mec na turniru je Rusija:RSA.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 13.03.2018
15:57

Protiv Saudijske Arabije, RSA je Juzna Afrika koja ni ne ucestvuje na SP.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 13.03.2018
13:37

Ti Argentinci stvarno bre nisu normalni kada je rec o podrsci reprezentaciji, i u Nemackoj ih je bilo kao mrava. Poplava plavo-belih mrava na ulicama:-D