Za nauk, Dembele propušta "El Klasiko"!

Autor: Stefan Matić
sreda 09.10.2019.
13:50
Izvor: Sportske.net

Francuski reprezentativac dobio krajnje neobjašnjiv crveni karton.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Barselona je u zadnjoj utakmici pred odlazak na internacionalnu pauzu lako dobila Sevilju na "Kamp Nou" rezultatom 4:0. Ipak sudija Lahoz je na samom kraju utakmice dao dva crvena kartona domaćim igračima. Prvi Arauhu se može pravdati pošto je defanzivac bio zadnji igrač odbrane dok se kod crvenog kartona Dembeleu diglo dosta prašine.

Glavni sudija meča je izjavio kako mu je Francuz dobacivao ružne reči pri prvom crvenom kartonu dok saigrači i čelnici Barselone brane svoje krilo sa izgovorom da bivši fudbaler Borusije i dalje ne vlada španskim jezikom te nije ni mogao da uvredi sudiju.

Ipak prema pisanju španskih medija Francuz će biti kažnje i to sa dva meča, tako da će pored Eibara Dembele propustiti i predstojeći "El Klasiko" sa Real Madridom što je veća šteta za Valverdea. Dembele je tek krenuo da se vraća u formu posle povrede, meč sa Seviljom je počeo od prvog minuta čak je zabeležio i gol. Ostaje da se vidi da li će Barselona uputiti žalbu na ovakvu odluku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Wednesday, 09.10.2019
19:29

Nervoza je učinila svoje na obe strane: Lahoza uhvatila nervoza što na manje od 10 minuta do kraja još nikakvu štetu nije napravio Barsi, a Dembelea nervoza što se još nije povredio. :D

avatar
Tata Messi
Wednesday, 09.10.2019
14:22

Vidi se da se gura Real da osvoji Ligu po svaku cenu jer imaju 2 u zadnjih 10 godina.Dembele kaze sudiji da je los,dobije 2 utakmice neigranja,a Ramos sudiji opsuje majku i provuce se.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Wednesday, 09.10.2019
13:57

Steta sto nece odigrati svojih standardnih 149 sekundi.