Za Abramoviča mislio da je šofer?!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 14.10.2019.
14:57
Izvor: Sportske.net

Rus se nije potrudio da izgleda reprezentativno na sastanku.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Već smo pisali o zanimljivoj anegdoti koju je prepričao Sven-Goran Erikson.

Bivši selektor Engleske je bio jedan od ljudi koji su uticali na Abramovičevu odluku da kupi "pravi" klub u Londonu pošto se ruski bogataš dvoumio oko Čelsija i Totenhema.

Ipak, pomenuti sastanak nije počeo u najboljem maniru pošto je Šveđanin pretpostavio da je, tada njemu nepoznati Abramovič, vozač limuzine.

"Našli smo se u jednom kazinu u Londonu. Tamo su stajala tri čoveka. Jedan pravilno odeven, drugi onako i treći, za njega sam mislio da je vozač. Naravno da je to bio Roman. Imao je nameru prvo da kupi klub u Moskvi, tako da smo otišli u Moskvu na tri dana. Obišli smo sve klubove i savetovao sam mu da kupi Dinamo, imali su najbolje uslove i infrastrukturu. Posle par dana je promenio mišljenje, pozvao me je njegov prijatelj i saopštio da Roman želi klub u Londonu", izjavio je Šveđanin za Tajms.

Posle toga je istorija, Abramovič je sa Čelsijem osvojio šesnaest velikih trofeja uključujući pet Premijer lige i jednu Ligu šampiona dok Totenhem sa druge strane u svojim vitrinama ima samo trofej Liga kupa 2008. godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 14.10.2019
17:51

Bogatasi se tako oblace, ne pate od brendova i sta ce drugi da misle. Od toga pate samo siromasi...

avatar
Jagger86
Tuesday, 15.10.2019
11:01

..i kvazi Srpske iskompleksirane "zvezde".

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 22.10.2019
13:43

Covjek iskusio sve u zivotu : putovanja, skupa auta, zene, skupe stvari, jahte, avione ,kamione .Ko da je njemu do odjece covjek koji je prozivio zivot i koji je zadovoljan sa sobom ne moze nikad biti iskompleksiran.